Μια ονειρεμένη κατοικία στην Καλιφόρνια για αυτούς που θέλουν να ζήσουν σαν ερημίτες

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το Sonoma Wine County I είναι ένα πανέμορφο καταφύγιο, το οποίο κατασκευάστηκε απο την Feldman Architecture. Η πανέμορφη κατοικία από ξύλο, ατσάλι και σκυρόδεμα βρίσκεται στην κορυφή ενός λόφου με θέα στο χωριό Healdsburg, και διαθέτει μεγάλους ενιαίους χώρους με μίνιμαλ διακόσμηση.

Το ψηλότερο τμήμα του κτιρίου εκτείνεται κατά μήκος της κορυφογραμμής του λόφου και στεγάζει το μεγαλύτερο δωμάτιο του σπιτιού. Τέσσερις υπερμεγέθεις περιστρεφόμενες γυάλινες πόρτες ανοίγουν σε κάθε πλευρά, μετατρέποντας τον χώρο σε εξωτερικό κιόσκι, του οποίου τα δάπεδα από σκυρόδεμα εκτείνονται σε ένα αίθριο δίπλα στην πισίνα προς τα βόρεια, και σε μια βεράντα με εξωτερική εστία φωτιάς προς τα νότια, προσφέροντας άνετους υπαίθριους χώρους τόσο για τον ζεστό όσο και για τον δροσερό καιρό.

Η τοποθεσία της κατοικίας προσφέρει καθαρή θέα στο μακρινό χωριό, τόσο από την πισίνα όσο και από το μεγάλο υπνοδωμάτιο. Μια δεύτερη πτέρυγα του σπιτιού εκτείνεται προς τα βόρεια και γίνεται σταδιακά πιο ιδιωτική καθώς ρέει από το γκαράζ σε έναν χώρο καθιστικού που ανοίγει στην πισίνα, ενώ ένα κυρίως υπνοδωμάτιο βρίσκεται στο πίσω μέρος του.

Κάτω από το λόφο και σε μικρή απόσταση με τα πόδια, βρίσκεται ένας ξενώνας, ο οποίος προσφέρει επιπλέον ιδιωτικότητα.


Διαβάστε επίσης: Chateau V: Ένα από τα πιο όμορφα ακίνητα στον κόσμο κοστίζει μόλις 12 εκατ. δολάρια

Share.

Comments are closed.