Μια μοναδικά ανακαινισμένη αποθήκη στην Arts District του Λος Άντζελες

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Χρώματα εκρήγνυνται από κάθε επιφάνεια σε μια από τις πλέον αγαπημένες γειτονιές-καμβάδες του Λος Άντζελες, την Arts District. Αστείρευτη δημιουργικότητα και τάσεις αναδύονται ασταμάτητα από τους τοίχους των ανακαινισμένων αποθηκών και των βιομηχανικού-στυλ loft των καλλιτεχνών. Γκαλερί, στούντιο και λάτρεις του καφέ, των κοκτέιλ και των πρωτοποριακών ιδεών συγκεντρώνονται σ’ αυτήν την άψογα φιλοτεχνημένη γειτονιά που δίνει χώρο στους νέους καλλιτέχνες και οραματιστές.

Μια απο αυτές τις ανακαινισμένες αποθήκες είναι η West Chelsea Arts District, η οποία είναι ότι θέλει κανείς απο έναν βιομηχανικό χώρο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κατοικία/γραφείο. Τοίχοι απο εκτεθειμένα τούβλα, ψηλά ταβάνια, ρουστικ ξύλινα δοκάρια και πρωτότυπα χαλύβδινα παράθυρα περικλύουν αυτό το πανέμορφο ακίνητο των 595 τετραγωνικών μέτρων.

Στο εσωτερικό της η κατοικία ρέει μέσα από πολλαπλά ευάερα επίπεδα που είναι προσβάσιμα μέσω μιας σειράς απο σκάλες. Διαθέτει τρία υπνοδωμάτια και έναν εντυπωσιακό ενιαίο χώρο, όπου τα παλαιωμένα τούβλα και τα δάπεδα από σκυρόδεμα λούζονται με φυσικό φως που πέφτει απο τις ξύλινες οροφές των 6 μέτρων. Ο κύριος χώρος διαβίωσης περιλαμβάνει τραπεζαρία και μια custom κουζίνα με ντουλάπια κατασκευασμένα από βαρέλια κρασιού Cabernet Sauvignon.

Στο ισόγειο υπάρχει ένα design studio το οποίο μπορεί εύκολα να επαναπροσδιοριστεί για να ικανοποιήσει μεμονωμένες ανάγκες. Αν και η ιδιοκτησία αποτελείται ήδη από 595 τετραγωνικά μέτρα, οι νόμοι περί ζωνών καθώς και τα επιπλέον 557 έως 11.115 τετραγωνικά μέτρα των οικοδομικών δικαιωμάτων αέρα επιτρέπουν τη δυνατότητα επέκτασης του κτίσματος.


Photos: Christie’s International Real Estate

Share.

Comments are closed.