Μια απίστευτη κατοικία για όσους επιθυμούν να ζήσουν δίπλα στην φύση!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Μητέρα Φύση μπορεί να είναι όμορφη, απλή και πολυδιάστατη, ωστόσο δεν παύει να αποτελεί πηγή έμπνευσης, ειδικά για τους αρχιτέκτονες, αφού τα πάντα γύρω μας είναι ένα έργο τέχνης. Ακολουθώντας τα περιγράμματα του ορεινού τοπίου, η Casa Alpina από τo αρχιτεκτονικό γραφείο Tetro, είναι ένα σύγχρονο αρχιτεκτονικό θαύμα με μοναδική δομή.

Χτισμένη στην Βραζιλία, η κατοικία και διαθέτει μια απίστευτη κεκλιμένη οροφή, η οποία μιμείται τις κορυφογραμμές των γύρω βουνών, που μπορεί να δει κάποιος από τα παράθυρα της. Δύο κολώνες στηρίζουν την απότομη οροφή, η οποία δίνει στην κατοικία μια μοντέρνα εμφάνιση. Στο εσωτερικό της κατοικίας, οι ιδιοκτήτες μπορούν να απολαύσουν μια υπέροχη θέα, χάρη στα παράθυρα από το δάπεδο έως την οροφή, τα οποία αφήνουν το φυσικό φως να διαπερνά την κατοικία κατά την διάρκεια της ημέρας.

Όταν οι πόρτες είναι ανοικτές, οδηγούν σε μια πανέμορφη βεράντα καθώς και στην πισίνα που υπάρχει στην οροφή με επένδυση από ξύλο, στην οποία είναι φυτεμένα τρία δέντρα. Η Casa Alpina είναι πραγματικά ένα αρχιτεκτονικό αριστούργημα, και είναι το ιδανικό σπίτι για όσους επιθυμούν να ζήσουν δίπλα στην φύση.


Διαβάστε επίσης: Η εξοχική κατοικία στην Σαντορίνη που θα θέλαμε να περάσουμε αυτό το καλοκαίρι!

Share.

Comments are closed.