Μια ανακαινισμένη αγροικία στην Τοσκάνη με τον δικό της αμπελώνα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στο Castello di Reschio, το οποίο βρίσκεται ανάμεσα στα αμπέλια των σταφυλιών Sangiovese και Merlot, βρίσκεται το Casa dell’Abate.

Το αρχαίο κτήμα του Reschio είναι σχεδόν εξωπραγματικό. Εκτείνεται πάνω σε χιλιάδες στρέμματα δασών με δρύς και ελαιώνες στους λόφους της Ούμπριας, είναι μια ιδιωτική περιουσία και ένα φυσικό πάρκο 1.100 στρεμμάτων.

Τώρα, έχετε την ευκαιρία να αγοράσετε το δικό σας κομμάτι αυτού του συγκεκριμένου παράδεισου επενδύοντας στο εξαίσιο ιδιωτικό σπίτι Casa dell’Abate που βρίσκεται στο κτήμα.

Το Casa dell’Abate προσφέρει μια κύρια κατοικία με έναν παρακείμενο ξενώνα, τέσσερα δωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο, ώριμους κήπους, πισίνα υπερχείλισης, θολωτό κελάρι κρασιών και δικό του εξαιρετικά παραγωγικό αμπελώνα, σχολαστικά φτιαγμένο από την ομάδα Reschio.

Η διαμονή στο κτήμα παρέχει επίσης πλήρη υπηρεσία θυρωρού μαζί με εκτενείς εγκαταστάσεις για ιππασία, τένις και ορεινή ποδηλασία.

Υπάρχουν ευρύχωροι χώροι καθιστικών και αρκετές υπαίθριες τραπεζαρίες με θέα στους λόφους και τα δύο κάστρα, το Castello di Reschio στην Ούμπρια και το Castello di Sorbello στην Τοσκάνη.

Ο ιδιωτικός δρόμος προς το σπίτι οδηγεί στον ώριμο αμπελώνα των σταφυλιών Sangiovese, Merlot και Cabernet Sauvignon. Το Casa dell’Abate παράγει τη δική του ετικέτα κρασιού και οι φιάλες αποθηκεύονται στο θολωτό κελάρι κρασιών στο ακίνητο.

Το ίδιο το κτήμα Castello di Reschio βρίσκεται στα σύνορα της Τοσκάνης και της Ούμπρια και σε κοντινή απόσταση από την Κορτόνα, την Περούτζια και το Αρέτζο. Το πλησιέστερο αεροδρόμιο είναι η Perugia τόσο για τις ιδιωτικές όσο και τις εμπορικές πτήσεις, μετά είναι της Φλωρεντίας, της Πίζας ή της Ρώμης. Οι σιδηροδρομικές συνδέσεις είναι στην Cortona στην κύρια γραμμή της Φλωρεντίας – Ρώμης.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Share.

Comments are closed.