Μετά το “The Last Dance” έρχεται το “Man in the Arena” για τον θρύλο του NFL, Τομ Μπρέιντι

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Βλέποντας της επιτυχία του ντοκιμαντέρ για τον Μάικλ Τζόρνταν “The Last Dance”, το ESPN αποφάσισε να κυκλοφορήσει ένα νέο ντοκιμαντέρ, το οποίο θα ονομάζεται “Man in the Arena” και αυτή την φορά θα εστιάζει στον κορυφαίο παίκτη του NFL, Τομ Μπρέιντι.

Σύμφωνα με αναφορές, το “Man in the Arena” θα αποτελείται από εννέα επεισόδια και την παραγωγή του θα αναλάβει η Religion of Sports του σκηνοθέτη Gotham Chopra και η 199 Productions του Μπρέιντι. Το ντοκιμαντέρ θα αφορά την πορεία του Μπρέιντι στο NFL, τις καλύτερες στιγμές της καριέρας του και φυσικά την κατάκτηση των 6 Super Bowl με τους New England Patriots, με τους οποίους αγωνιζόταν ανελλιπώς ως quarterback από το 2000 μέχρι και πριν λίγους μήνες, που αποφάσισε να τους αφήσει.

“Είμαι ενθουσιασμένος που η εταιρεία μου 199 Productions θα συνεργαστεί με το ESPN, την Disney και την Religion of Sports για την δημιουργία αυτής της νέας σειράς επεισοδιών που ρίχνουν φως στις στιγμές του πρωταθλήματος που ήμουν ευλογημένος να βιώσω”, δήλωσε ο Μπρέιντι. “Μέσα από την σειρά δείχνουμε τις φαινομενικά ανυπέρβλητες προκλήσεις που έπρεπε ξεπεράσουμε, οι οποίες με σκληρή δουλειά και επιμονή μετατράπηκαν σε θριάμβους. Αυτό το συναρπαστικό σόου θα σας διασκεδάσει, θα σας εμπνεύσει και θα σας κάνει να αγωνιάτε. Ανυπομονούμε να το μοιραστούμε με τον κόσμο” συνέχισε.

Ο Connor Schell, Executive VP Content του ESPN, πρόσθεσε: “Οι εννέα εμφανίσεις του Μπρέιντι στο Super Bowl, κατά τη διάρκεια της 20ετής καριέρας του, είναι ένα τεράστιο επίτευγμα. Είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε με τον Μπρέιντι, καθώς σε καθένα από αυτά τα εννέα επεισόδια θα δούμε τις βασικές στιγμές που τον καθόρισαν. Ο Gotham Chopra είναι ένας πολύ εξιδικευμένος σκηνοθέτης και πιστεύω ότι θα φέρει στην ζωή την ιστορία αυτού του θρύλου με έναν νέο και αποκαλυπτικό τρόπο.”

Παρακολουθήστε το παρακάτω το τρέιλερ του “Man in the Arena” που πρόκειται να κάνει πρεμιέρα το 2021.

Διαβάστε επίσης: Μάικλ Τζόρνταν: 5 ντοκιμαντέρ για εσάς που λατρέψατε το “The Last Dance”

Share.

Comments are closed.