Μετά από 33 χρόνια μια οικογένεια έχτισε την εξοχική κατοικία των ονείρων της

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το 1987 ένα ζευγάρι αγόρασε ένα οικόπεδο δίπλα σε μια λίμνη με σκοπό να χτίσει εκεί την εξοχική κατοικία των ονείρων του. Αν και πέρασαν 33 χρόνια, τελικά το όνειρο τους έγινε πραγματικότητα.

Στο οικόπεδο είχαν χτίσει αρχικά ένα μικρό ξύλινο σπιτάκι, γύρω από το οποίο δημιούργησαν με τα χρόνια και άλλες κατασκευές, όπως μια εξωτερική εστία φωτιάς, μονοπάτια για ποδήλατο και μια αιώρα. Πρόσφατα η οικογένεια αγόρασε ένα γειτονικό οικόπεδο και έχτισε την νέα εξοχική της κατοικία, η οποία ονομάζεται Kahshe Lake Cottage και δημιουργήθηκε από το αρχιτεκτονικό γραφείο Solares με σκοπό να περάσει από γενιά σε γενιά.

Το νέο εξοχικό σπίτι είναι χτισμένο σε ατσάλινες δοκούς για τη μείωση των επιπτώσεων στο έδαφος και στις ρίζες των δέντρων. Οι κύριοι χώροι διαβίωσης έχουν θέα στο αρχικό οικόπεδο και στο δάσος, ενώ το δυτικό άκρο της κατοικίας διαθέτει ένα τεράστιο ξύλινο κατάστρωμα με θέα την λίμνη.

Εξωτερικά η κατοικία είναι κασκευασμένη από σκούρο τοπικό ξύλο, με σκοπό να αναμειγνύεται με το φυσικό τοπίο, ενώ το εσωτερικό της διαθέτει επένδυση από φυσικό ξύλο, δημιουργώντας μια φωτεινή και μινιμαλιστική ατμόσφαιρα. Τα υπνοδωμάτια της κατοικίας βρίσκονται στο ισόγειο, ενώ το πάνω επίπεδο διαθέτει το κυρίως καθιστικό, μια ανοιχτή κουζίνα και μια μεγάλη τραπεζαρία.

Στην μεγάλη ξύλινη βεράντα στο δυτικό άκρο, υπάρχει μια τραπεζαρία και ένα μπάρμπεκιου, προκειμένου η οικογένεια να συγκεντρώνεται και να απολαμβάνει το φαγητό της όταν ο καιρός είναι καλός.

Δείτε μερικές φωτογραφίες της πανέμορφης κατοικίας παρακάτω:


Διαβάστε επίσης: Casa Mami: Μια πανέμορφη κατοικία που ξεχωρίζει μέσα στην έρημο της Καλιφόρνια

Share.

Comments are closed.