Μέσα στο σπίτι των 21 εκατ. δολαρίων που έμενε για δύο δεκαετίες ο Φρανκ Σινάτρα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Οι οπαδοί του Φρανκ Σινάτρα μπορούν να αποκτήσουν τώρα ένα ακίνητο στο ήσυχο προάστιο Chatsworth του Λος Άντζελες, το οποίο αποκαλούσε για αρκετά χρόνια “σπίτι” ο διάσημος τραγουδιστής.

Το σπίτι, το οποίο είναι αυτή την στιγμή προς πώληση για 21 εκατ. δολάρια, χτίστηκε το 1949 από τον αρχιτέκτονα William Pereira και είναι μία από τις λίγες ιδιωτικές κατοικίες που σχεδίασε ποτέ. Δημιουργήθηκε για μια πλούσια κληρονόμο, η οποία σύμφωνα με αναφορές το νοίκιαζε στον Σινάτρα την δεκαετία του ’50 και του ’60.

Scott Everts/Fox/Agency

Το σπίτι των 762 τετραγωνικών μέτρων, το οποίο έχει ανακαινιστεί ώστε να έχει τον αρχικό του σχεδιασμό, διαθέτει επτά υπνοδωμάτια, επτά μπάνια και έναν ξενώνα για φίλους και συγγενείς. Στο εξωτερικό του διαθέτει ένα τεράστιο υπαίθριο σαλόνι, πανέμορφους κήπους με γκαζόν και μια πισίνα (ο ξενώνας έχει δική του πισίνα).

Scott Everts/Fox/Agency

Οι νέοι ιδιοκτήτες θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν και μερικά επιπλέον χρήματα από το ακίνητο, καθώς λόγω της ξεχωριστής αρχιτεκτονικής του έχει προβληθεί σε τηλεοπτικές εκπομπές όπως το Mad Men, το Big Little Lies και το Californication. Σύμφωνα με το μεσιτικό γραφείο που έχει αναλάβει την πώληση, τα έσοδα από αυτή την προβολή ανέρχονταν περίπου σε 1 εκατ. δολάρια ετησίως.

Scott Everts/Fox/Agency

Το σπίτι βρίσκεται σε ένα τεράστιο οικόπεδο, για το οποίο υπάρχει ήδη έγκριση χτισίματος άλλων δέκα κατοικιών με ξεχωριστή είσοδο από την κατοικία που υπάρχει ήδη.

Scott Everts/Fox/Agency

Scott Everts/Fox/Agency


Διαβάστε επίσης: Η βίλα που άραζε ο Φρανκ Σινάτρα με την “παλιοπαρέα” του πωλείται για 4,25 εκατ. δολάρια!

Share.

Comments are closed.