Μέσα στο πρώτο πλωτό κατάστημα της Apple στην Σιγκαπούρη

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Πριν λίγες μέρες η Apple ανακοίνωσε το άνοιγμα ενός νέου καταστήματος στη Σιγκαπούρη, το είναι πολύ ιδιαίτερο και διαφέρει από οποιοδήποτε άλλο κατάστημα του γίγαντα της τεχνολογίας. Το νέο σφαιρικό καταστημα, το οποίο ονομάζεται Apple Marina Bay Sands, βρίσκεται στον όρμο της Marina Bay και μοιάζει να επιπλέει στο νερό.

Τα εγκαίνια του καταστήματος αναμένονται στις 10 Σεπτεμβρίου, όπου οι πελάτες θα έχουν την δυνατότητα να επισκεφτούν μια γυάλινη δομή θόλου, που είναι πλήρως αυτο-υποστηριζόμενη και αποτελείται από 114 κομμάτια γυαλιού με μόνο 10 στενούς κάθετους σκελετούς για δομική σύνδεση.

Apple

“Οι πόρτες του νέου καταστήματος στον κόλπο της Σιγκαπούρης θα ανοίξουν σύντομα. Το Apple Marina Bay Sands θα βρίσκεται στην καρδιά της δημιουργικότητας, ένα μέρος για να αποτυπώσετε τις ιδέες και τα πάθη σας. Οι επισκέπτες θα μπορούν να εξερευνήσουν, να συνδεθούν αλλά και να δημιουργήσουν νέα πράγματα. Ανυπομονούμε να δούμε που θα οδηγήσει τον καθένα η φαντασία του.” δήλωσε η Apple στον ιστότοπο της.

Apple

Το κοινό θα μπορεί να επισκέπτεται το κατάστημα μέσω μιας ξύλινης πεζογέφυρας κατά μήκος της προκυμαίας. Ένα υποβρύχιο πέρασμα θα το συνδέει επίσης με το εμπορικό κέντρο στη βάση του συγκροτήματος Marina Bay Sands, το οποίο άνοιξε το 2011.

Apple

Το θολωτό γυάλινο κτίριο στέγαζε στο παρελθόν ένα νυχτερινό κέντρο με την ονομασία Avalon. Από τότε, η δομή ξαναχτίστηκε με γυάλινες πλάκες για να αντανακλά τον ορίζοντα της Σιγκαπούρης την μέρα και να λάμπει σαν φανάρι τη νύχτα.

Apple

Το Apple Marina Bay Sands θα είναι το τρίτο κατάστημα της εταιρείας στη Σιγκαπούρη και φημολογείται ότι σχεδιάστηκε από την βρετανική αρχιτεκτονική εταιρεία Foster and Partners, η οποία είναι υπεύθυνη και για πολλά άλλα καταστήματα της Apple.

Δείτε σχετικό βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης: Οι Rolling Stones ανοίγουν το πρώτο τους κατάστημα στην θρυλική οδό Carnaby στο Λονδίνο

Share.

Comments are closed.