Μάθε παιδί μου marketing!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

6 απλά βήματα για την εισαγωγή στο marketing…

Αν νομίζεις ότι παρακάτω θα διαβάσεις τους τρόπους για να χτίσεις την επιχείρηση σου και να γίνεις πιο ανταγωνιστικός, δυστυχώς γελάστηκες! Εδώ απλά σου δείχνουμε μερικά παραδείγματα, βγαλμένα από τη ζωή, για να καταλάβεις με εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο την ορολογία του marketing.

Είσαι σε ένα πάρτι και βλέπεις μία ωραία γυναίκα.Την πλησιάζεις και της λές:”Είμαι καταπληκτικός στο κρεβάτι.” ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ “DIRECT MARKETING”.

Είσαι σε ένα πάρτι και βλέπεις μία ωραία γυναίκα. Την πλησιάζεις και παίρνεις το αριθμό του κινητού της. Την επόμενη μέρα την παίρνεις τηλέφωνο και της λές: “Είμαι καταπληκτικός στο κρεβάτι.” ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ “TELEMARKETING”.

Είσαι σε ένα πάρτι και βλέπεις μία ωραία γυναίκα. Την πλησιάζεις και την κερνάς ένα ποτό. Την ρωτάς “Μπορώ;”, της φτιάνεις λίγο τα μαλλιά και της λές “Α, επίσης είμαι καταπληκτικός στο κρεβάτι.” ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ “ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ”.

Είσαι σε ένα πάρτι και βλέπεις μία ωραία γυναίκα. Σε πλησιάζει αυτή και σου λέει: “Έμαθα πως είσαι καταπληκτικός στο κρεβάτι.” ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ “ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ”.

Είσαι σε ένα πάρτι και βλέπεις μία ωραία γυναίκα. Την πλησιάζεις, την γνωρίζεις στον φίλο σου και την πείθεις να την πάρει στο σπίτι του. ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ “ΠΩΛΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ”.

Αυτή όμως δεν είναι ευχαριστημένη από την απόδοση του φίλου σου, και έτσι σε παίρνει τηλέφωνο. ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ “ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ”

Share.

Comments are closed.