Κρις Ροκ: “Παρακολούθησα το ‘Emancipation’ μόνο και μόνο για να δω τον Γουίλ Σμιθ να μαστιγώνεται”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Κρις Ροκ δοκιμάζει νέο stand-up υλικό για το χαστούκι που έφαγε από τον Γουίλ Σμιθ στα περσινά Όσκαρ, και πρόσφατα αστειεύτηκε ότι παρακολούθησε την ταινία “Emancipation” μόνο και μόνο για να δει τον ηθοποιό να μαστιγώνεται.

Πριν από την παράσταση του στο Netflix, την οποία η πλατφόρμα θα μεταδώσει σε live streaming, ο Ροκ έκανε μία σειρά από παραστάσεις όπου αστειεύτηκε για τη στιγμή που χτυπήθηκε από τον Σμιθ στα 94α Βραβεία Όσκαρ πέρυσι. “Αυτό που θέλουν οι άνθρωποι να μάθουν είναι… πόνεσε; Ναι, πόνεσε”, φέρεται να είπε σε ένα stand-up του. “Έπαιξε τον Μοχάμεντ Άλι! Έπαιξα τον Πούκι [στο New Jack City]. Ακόμα και σε ταινίες κινουμένων σχεδίων είμαι μία ζέβρα, και είναι ένας γ@μημ$νος καρχαρίας. Χτυπήθηκα τόσο δυνατά που άκουσα το ‘Summertime’ να κουδουνίζει στα αυτιά μου.”

Ένα αστείο, ωστόσο, ξεχωρίζει. “Τις προάλλες, παρακολούθησα το ‘Emancipation’ για να μπορέσω να δω να τον μαστιγώνουν”, φέρεται να είπε ο Ροκ, σύμφωνα με τη New York Post.

Μένει να δούμε αν το υλικό θα χρησιμοποιηθεί στην παράστασή του με τίτλο “Selective Outrage” (Επιλεκτική Οργή) όταν θα μεταδοθεί τα ξημερώματα της Κυριακής, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι ο Ροκ είναι έτοιμος να κάνει αναφορές στην περιβόητη στιγμή, που είχε ως αποτέλεσμα τον αποκλεισμό του Σμιθ από τα Όσκαρ.

Όπως ήταν αναμενόμενο, πολλά από τα αστεία του σχολιάστηκαν από τους χρήστες στο Twitter. Δείτε μερικά σχόλια παρακάτω:


Διαβάστε επίσης: Ο Γουίλ Σμιθ εξήγησε γιατί δεν έκανε ταινίες για τη σκλαβιά μέχρι το “Emancipation”

Share.

Comments are closed.