Απίστευτο!!! Εξωγήινοι στην αρχαιότερη γέφυρα της Ελλάδας!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η αρχαιότερη γέφυρα της Ευρώπης, η οποία είναι Μυκηναϊκής κατασκευής και δημιουργήθηκε πριν από 35 αιώνες, βρίσκεται στην Ελλάδα και χρησιμοποιείται ακόμη. Ονομάζεται γέφυρα της Καζάρμας και οι αρχαίοι Έλληνες πίστευαν πως ήταν έργο των μυθικών Κυκλώπων, λόγω των τεράστιων ογκόλιθων από τους οποίους είναι κατασκευασμένη.

Ή μήπως δεν είναι έτσι τα πράγματα και η αμφιλεγόμενη, για την εποχή, προέλευση / κατασκευή της γέφυρας, είναι έργο άλλων; Εξωγήινων ας πούμε;

Η ‘Legal Radiation’, φαίνεται να πιστεύει το δεύτερο, ή για την ακρίβεια, αποφάσισε να δημιουργήσει τον δικό της μύθο, εμπνευσμένη από ένα αρχαιοελληνικό οικοδόμημα που εξάπτει την φαντασία, μέσω ενός απίστευτου παιχνιδιού το οποίο θα σας μεταφέρει στην ιστορική γέφυρα με μοναδικό τρόπο!

Ο λόγος για το “Kazarma”, ένα δωρεάν παιχνίδι για smart phones, μέσω του οποίου ο κατασκευαστής του αποφάσισε να κάνει παγκοσμίως γνωστό το μυθικό αυτό γεφύρι, τοποθετώντας πάνω του UFO και σχεδιάζοντας μια καταιγιστική περιπέτεια την οποία μπορεί να βιώσει κάποιος με την κίνηση του δαχτύλου του πάνω στην οθόνη του κινητού του. Τόσο απλά!

Κατεβάστε το Kazarma δωρεάν στην συσκευή σας:

Kazarma στο iOS Kazarma στο Android

Το “Kazarma” είναι ένα παιχνίδι που απευθύνεται σε όλους και σίγουρα δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο! Αν λοιπόν είσαι έτοιμος να ζήσεις την περιπέτεια και να μεταφερθείς σε έναν εντελώς διαφορετικό κόσμο, κάνε download το παιχνίδι, άραξε στον καναπέ σου, και παίξε μέχρι τελικής πτώσεως!

Περιγραφή από την ‘Legal Radiation’΄:

“Πλοήγησε το σκάφος σου πάνω από την γέφυρα πυροβολώντας εξωγήινους, πετώντας μέσα από μια φουτουριστική πόλη ή ένα πολύχρωμο ρετρό περιβάλλον, θριάμβευσε καθώς πετάς μέσα από εχθρικές σπηλιές, αποφεύγοντας εκρήξεις λάβας, ρομποτικές αράχνες, νυχτερίδες και φλεγόμενους βράχους και ανακάλυψε τον υποβρύχιο κόσμο με τα αμφίβια πλάσματα, παγιδευμένος σε μια ατμόσφαιρα εμπνευσμένη από αρχαίες περιγραφές της χαμένης Ατλαντίδας.”

Εμείς που το παίξαμε έχουμε να σου πούμε με το εξής: Θα σου θυμίσει τα παλιά ουφάδικα σε εμπειρία παιχνιδιού, αλλά με σημερινή αισθητική σε τρισδιάστατο περιβάλλον. Αν είσαι πάλι από εκείνους που το μόνο παιχνίδι που μπορούσαν να παίξουν είναι το Tetris, δώσε το κινητό σου στα παιδάκια σου και να είσαι σίγουρος ότι θα σε θεωρήσουν τον πιο cool μπαμπάς του κόσμου!

Ιστοσελίδα κατασκευαστή: https://legalradiation.com

Share.

Comments are closed.