Η πολυαναμενόμενη βιογραφική ταινία για την Μαντόνα πήρε επ’ αόριστον αναβολή

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η ταινία, την οποία επρόκειτο να σκηνοθετήσει η ίδια “βασίλισσα της ποπ”, δεν βρίσκεται πλέον σε εξέλιξη από την Universal Pictures, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που επικαλείται το Variety.

Οι εικασίες για την μοίρα της ταινίες, στην οποία θα πρωταγωνιστούσε η Τζούλια Γκάρνερ που γνωρίσαμε ως Ρουθ στην σειρά “Ozark”, ξεκίνησαν αμέσως μετά την ανακοίνωση της παγκόσμιας περιοδείας της Μαντόνα — με τα εισιτήρια να εξαντλούνται σε Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Παρίσι και άλλες πόλεις μέσα σε λίγα λεπτά. Άνθρωποι που γνωρίζουν τη Μαντόνα είπαν ότι ο μοναδικός της στόχος είναι η περιοδεία, αλλά παραμένει αφοσιωμένη στο να κάνει μια μέρα μια ταινία για τη ζωή της.

Εκπρόσωποι της Μαντόνα, της Γκάρνερ και της Universal Pictures αρνήθηκαν να σχολιάσουν το θέμα.

Η ταινία ανακοινώθηκε το 2020 και η ανάπτυξη της συνεχίστηκε μέχρι το τέλος του 2022. Μάλιστα είχε προκαλέσει έντονη συζήτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λόγω της εξαντλητικής διαδικασίας κάστινγκ, η οποία έμεινε γνωστή ως “Madonna bootcamp”. Περιλάμβανε εξαντλητικές πρόβες χορού, καθώς και ανάγνωση κειμένου μπροστά στη Μαντόνα και τη διευθύντρια διανομής.

Σύμφωνα με το Variety, η Universal αποσύρθηκε μετά την ανακοίνωση της Μαντόνα για την περιοδεία της.

Αξίζει να σημειωθεί πως δημοσίευμα του Hollywood Reporter αναφέρει πως η ακύρωση της ταινίας είχε αποφασιστεί στα τέλη του περασμένου έτους.

Με πληροφορίες από Variety


Διαβάστε επίσης: Όσκαρ 2023: Η ταινία “Everything Everywhere All At Once” κυριάρχησε με 11 υποψηφιότητες

Share.

Comments are closed.