Η ξύλινη κατοικία που όλοι ονειρευόμαστε να περάσουμε αυτές τις γιορτες

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η κατοικία Andesite Ridge, που βρίσκεται στο Yellowstone Club (ιδιωτικός οικισμός) της Μοντάνα, είναι ένα καταφύγιο στα Βραχώδη Όρη που θα σας βοηθήσει να ξεχάσετε τη χειμωνιάτικη μελαγχολία.

Το εξοχικό σπίτι βρίσκεται σε μια έκταση 8 στρεμμάτων ακριβώς κάτω από το βουνό Lone. Το εσωτερικό των 650 τετραγωνικών μέτρων είναι αυτό που θα θέλατε να έχει ένα ορεινό καταφύγιο, καθώς διαθέτει πέτρινους τοίχους, πανύψηλες ξύλινες οροφές, πολλά τζάκια, vintage έπιπλα και έναν πολυέλαιο από κέρατα ελαφιού.

Τα δωμάτια προσφέρουν απεριόριστη θέα στο βουνό Pioneer, την κορυφή Lone και τις Ισπανικές κορυφές, καθώς διαθέτουν παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή, ενώ περιβάλλονται από βεράντες με μέγεθος άνω των 230 τετραγωνικών μέτρων, και από ένα αίθριο, το οποίο διαθέτει ένα τζακούζι για 10 άτομα.

Εκείνοι που επιθυμούν να παραμείνουν ζεστοί, το σπίτι διαθέτει home theater, αίθουσα παιχνιδιών και ένα κελάρι κρασιών, ενώ αυτοί που αναζητούν την περιπέτεια, μπορούν εύκολα να μεταβούν στις γειτονικές πίστες για μια πλήρη εμπειρία σκι.


Διαβάστε επίσης: Αυτή κατοικία μοιάζει να είναι βγαλμένη από ταινία επιστημονικής φαντασίας

Share.

Comments are closed.