Η ξεκαρδιστική απάντηση του Τομ Κρουζ όταν του είπαν να μην κάνει ένα επικίνδυνο σταντ!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Προφανώς, ο Τομ Κρουζ δεν χάρηκε ιδιαίτερα όταν του είπαν ότι ένα επικίνδυνο σταντ στο “Mission Impossible: Ghost Protocol” επρόκειτο να δημιουργηθεί ψηφιακά, και έδωσε την δική του απάντηση…

Έχουμε δει τον Τομ Κρουζ να πιλοτάρει μαχητικά αεροσκάφη, να κρέμεται από αεροπλάνα, να πηδάει σε τρένα, ακόμα και να εκτελεί άλμα με μοτοσικλέτα από έναν γκρεμό και στην συνέχεια να προσγειώνεται με αλεξίπτωτο σε μια κοιλάδα, κάτι που αποδεικνύει ότι τίποτα για τον 60χρονο – σε λίγες ημέρες – ηθοποιό δεν είναι ακατόρθωτο.

Ένα από τα πιο διάσημα σταντ του Κρουζ, είναι αυτό στην τέταρτη ταινία του franchise “Mission Impossible” που κυκλοφόρησε το 2011, στο οποίο ο χαρακτήρας του, Ίθαν Χαντ, έπρεπε να σκαρφαλώσει στο εξωτερικό του Μπουρτζ Χαλίφα στο Ντουμπάι, το ψηλότερο κτίριο του κόσμου, για να αποκτήσει πρόσβαση σε έναν διακομιστή που χρειάζεται να χακαριστεί.

Ο Τομ Κρουζ επέμενε να κάνει ο ίδιος το σταντ, ωστόσο, σύμφωνα με τον σκηνοθέτη ταινιών και μουσικών βίντεο, Τζόζεφ Καν, το αρχικό σχέδιο για το επικίνδυνο σταντ στο Μπουρτζ Χαλίφα ήταν να γίνει χρήση τρισδιάστατων γραφικών υπολογιστή (CGI), δηλαδή να δημιουργηθεί μία ψηφιακή εικόνα του Τομ Κρουζ. Μιλώντας στο Twitter, ο Καν έγραψε:

“Άκουσα μια υπέροχη ιστορία για τον Τομ Κρουζ. Στο ‘Mission Impossible: Ghost Protocol’ έκαναν μια κινούμενη εικόνα του Μπουρτζ Χαλίφα, εξηγώντας πώς θα υπήρχε ένας ψηφιακός Τομ για να κάνει τα ακροβατικά. Ο Τομ τότε είπε θυμωμένος: ‘ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΤΟΜ! ΜΟΝΟ ΤΟΜ!’. Έτσι γύρισαν στην σκηνή κανονικά.”

Ο Καν πρόσθεσε ότι ο Ρόμπερτ Έλσγουιτ, ο οποίος ήταν διευθυντής φωτογραφίας για το “Mission Impossible: Ghost Protocol”, του είπε αυτή την ξεκαρδιστική ιστορία για τον Κρουζ.

Αν και υποτίθέμενη, η αστεία απάντηση του Κρουζ κρύβει μία δόση αλήθειας, αν λάβουμε υπόψη ότι η ασφαλιστική εταιρεία του “Mission Impossible: Ghost Protocol” αρνήθηκε να ασφαλίσει την ταινία εάν ο Κρουζ έκανε το σταντ στο Μπουρτζ Χαλίφα, οπότε ο Κρουζ τους απέλυσε και βρήκε μία ασφαλιστική εταιρεία που θα του επέτρεπε να το κάνει.

Να σημειώσουμε πως αν και ο Κρουζ φαίνεται να αναρριχείται ελεύθερα μόνος του στην ταινία με τη βοήθεια ειδικών γαντιών, στην πραγματικότητα, ήταν σταθερά συνδεδεμένος με το Μπουρτζ Χαλίφα ανά πάσα στιγμή με πολλά καλώδια, τα οποία διαγράφηκαν ψηφιακά μετά την παραγωγή.


Διαβάστε επίσης: “Top Gun: Maverick”: Ο Τομ Κρουζ φοράει το “θρυλικό” ρολόι που είδαμε στην πρώτη ταινία

Share.

Comments are closed.