Η κατοικία – έργο τέχνης του 1939 που όλοι θα θέλαμε να αποκτήσουμε!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ακόμα ένα ακίνητο που σχεδιάστηκε από τον “μεγαλύτερο Αμερικανό αρχιτέκτονα όλων των εποχών” Φρανκ Λόιντ Ράιτ, είναι αυτή την στιγμή διαθέσιμο προς πώληση έναντι 1.195.000 δολαρίων. Το ιδιαίτερο αυτό ακίνητο χτίστηκε το 1939 και βρίσκεται μπροστά από την λίμνη της κοινότητας Ogden Dunes.

Σίγουρα η πώληση της κατοικίας των 341 τετραγωνικών μέτρων χαροποίησε ιδιαίτερα τους οπαδούς του Ράιτ, καθώς ο αρχιτέκτονας προώθησε την οργανική αρχιτεκτονική, με βασικό παράδειγμα την οικία Fallingwater, η οποία σχεδιάστηκε για την οικογένεια Kaufmann το 1935 και έγινε αναμφισβήτητα το πιο αναγνωρίσιμο κομμάτι της νεωτερίστικης αρχιτεκτονικής στον κόσμο.

Ο Ράιτ, ήταν ο ηγέτης του αρχιτεκτονικού κινήματος των “εξοχικών σπιτιών”  και ανέπτυξε την ιδέα του ουσονικού σπιτιού. Η δουλειά του περιλαμβάνει πρωτότυπα και πρωτοποριακά παράδειγματα πολλών διαφορετικών τύπων κτιρίων, συμπεριλαμβανομένων γραφείων, εκκλησιών, σχολείων, ξενοδοχείων και μουσείων.

Η διώροφη κατοικία που διατίθεται αυτή την στιγμή προς πώληση είναι εντελώς σε εκπληκτική κατάσταση, λαμβάνοντας υπόψη την ηλικία της, και είναι ένα άριστο παράδειμα της ιδέας του ουσονικού σπιτιού. Βρίσκεται σε μία δασώδη περιοχή και διαθέτει 4 υπνοδωμάτια, 4 μπάνια, μεγάλο, φιλόξενους χώρους κοινής διαβίωσης, ανοιχτή τραπεζαρία / κουζίνα, 2 τζάκια από τούβλο, σάουνα, μια μεγάλη βεράντα που περιβάλλεται από τζαμαρίες και ένα γκαράζ για 4 αυτοκίνητα.

Δεν είναι μόνο ένα σπίτι, αλλά ένα έργο τέχνης!

McColly Real Estate

McColly Real Estate

McColly Real Estate

McColly Real Estate

McColly Real Estate


Διαβάστε επίσης: Δείτε την απίστευτη κατοικία στο Γκραντ Κάνυον που βγαίνει στο “σφυρί”!

Share.

Comments are closed.