Η Gap μήνησε τον Κάνιε Γουέστ για 2 εκατομμύρια δολάρια

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Gap μηνύει επίσημα τον καλλιτέχνη που ήταν παλαιότερα γνωστός ως Κάνιε Γουέστ, για την αποτυχημένη συνεργασία τους.

Σύμφωνα με τη New York Post, η Gap ισχυρίστηκε ότι ο Ye “έκανε μη εγκεκριμένες αλλαγές” σε ένα ενοικιαζόμενο κατάστημα λιανικής πώλησης της εταιρείας στο Λος Άντζελες, οι οποίες είχαν ως επακόλουθο μία μεγάλη αγωγή από τον ιδιοκτήτη του κτιρίου.

Στα δικαστικά έγγραφα που εξασφάλισε το δημοσίευμα της Post, η εταιρεία ένδυσης κατέθεσε αγωγή ύψους 2 εκατ. δολαρίων κατά του Ye και της σειράς ρούχων του YEEZY τον περασμένο μήνα, σχετικά με  το ενοικιαζόμενο ακίνητο που ανήκει στην Art City Center, η οποία της ζήτησε αποζημίωση για αρχιτεκτονικές αλλαγές που υπέστη το κατάστημα, όπως μια ανεγερμένη εξωτερική ράμπα, σήραγγα στο οικόπεδο, αφαίρεση των φώτων οροφής, κατασκευής τοίχου, καθώς και αφαίρεση τριών μπάνιων. Η Gap δηλώνει ότι δεν είναι υπεύθυνη και ωθεί την αξίωση στον Ye.

Η Art City Center ισχυρίστηκε ότι η Gap της όφειλε πάνω από 800.000 δολάρια σε εκκρεμούσες αποζημιώσεις και άλλα 470.000 δολάρια για τις εργασίες που θα απαιτούνταν για την αποκατάσταση των καταγγελλομένων ζημιών.

Στην αγωγή της κατά του Ye, η Gap αναφέρει ότι οι όροι της συμφωνίας τους υποχρεώνουν τον Γουέστ να αποζημιώσει την εταιρεία έναντι τέτοιων νομικών αξιώσεων, και σύμφωνα με τους δικηγόρους της “αρνείται οποιαδήποτε ευθύνη” έναντι της Art City Center.


Διαβάστε επίσης: Ο Κάνιε Γουέστ επιστρέφει στο “παιχνίδι των sneakers”

Share.

Comments are closed.