Έξι αλάνθαστες συνταγές για να την ρίξεις στο κρεβάτι

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Οι γυναίκες δεν έχουν πρόβλημα με την αγάπη και τον ρομαντισμό, αλλά οι περισσότεροι άντρες έχουν βαθιά μεσάνυχτα γι’αυτά τα θέματα και έτσι φροντίζουν απλούστατα να είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή για σεξ.

Οι ρομαντικές επιδόσεις του άντρα (ή η έλλειψη τους) παίζουν σημαντικό ρόλο στο κατά πόσο μια γυναίκα θα νιώσει την επιθυμία να κάνει σεξ μαζί του, γι’αυτό θα σας δώσουμε έξι δοκιμασμένες και αλάνθαστες συνταγές που έχουν αποδειχθεί αποδοτικές τόσο για τον σύγχρονο άντρα όσο και για τους προπάτορες του πριν αρκετούς αιώνες.

Ετοιμάστε το κατάλληλο περιβάλλον

Δεδομένης της γυναικείας ευαισθησίας στο περιβάλλον της και της εξαιρετικής αντιληπτικής της ικανότητας στα εξωτερικά ερεθίσματα, είναι λογικό ο άντρας να δώσει προσοχή στο περιβάλλον. Ξεκινήστε χαμηλώνοντας τα φώτα, καθώς οι κόρες των ματιών διαστέλλονται και οι άνθρωποι δείχνουν πιο ελκυστικοί. Επιλέξτε την κατάλληλη μουσική και φυσικά φροντιστε ότι ο χώρος σας είναι καθαρός, αλλά και ασφαλής, δηλαδή να μην υπάρχει κίνδυνος να εισβάλλουν άλλα άτομα. Η επιμονή της γυναίκα για σεξ σε ιδιωτικούς χώρους εξηγεί γιατί η κρυφή φαντασίωση των περισσοτέρων γυναικών είναι να κάνουν σεξ σε δημόσιους χώρους.

Ταΐστε την

Ο άντρας, που εξελίχθηκε ως κυνηγός τροφής, είναι λογικό να σκεφτεί ότι αν προσφέρει τροφή σε μια γυναίμα θα ξυπνήσει τα αρχέγονα ένστικτα της. Η έξοδος για φαγητό είναι ένα σημαντικό γεγονός για την γυναίκα, έστω κι αν δεν πεινάει, αφού η παροχή τροφής φανερώνει τις προθέσεις του άντρα για την ευημερία της. Το μαγείρεμα φαγητού ξυπνά ακόμα πιο βαθιά ένστικτα και φέρνει στην επιφάνεια πρωτόγονα συναισθήματα.

Ανάψτε φωτιά

Το άναμμα φωτιάς για ζεστασιά και προστασία είναι κάτι που το κάνουν αντρες και γυναίκες εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια και ξυπνά τον ρομαντισμό των περισσότερων γυναικών. Έτσι λοιπόν δημιουργήστε ρομαντική ατμόσφαιρα ανάβοντας μια φωτιά και σίγουρα θα πάρετε την επιβράβευση σας που την φροντίζετε.

Χαρίστε της λουλούδια

Οι περισσότεροι άντρες δεν καταλαβαίνουν την σημασία της προσφοράς μιας ανθοδέσμης. Πολλοί σκέφτονται: “Γιατί να ξοδέψω τόσα χρήματα σε κάτι που θα πεταχτεί σε λίγες μέρες;” Για το ορθολογικό μυαλό του άντρα είναι πιο λογικό να της χαρίσει ένα φυτό σε γλάστρα θα της κρατήσει πολύ καιρό αν το προσέχει. Ωστόσο, η γυναίκα δεν το βλέπει καθόλου έτσι και αν δεν θέλετε να σας φέρει την γλάστρα καπέλο, φροντίστε να της αγοράσετε ένα μπουκέτο φρέσκα λουλούδια, ξυπνώντας τον ρομαντισμό της. Όλα έχουν να κάνουν με το ότι ικανοποιείς τις ανάγκες της.

Πηγαίντε την για χορό

Ο χορός έχει χαρακτηρισθεί η κάθετη πράξη του οριζοντίου πόθου και είναι ιστορικά αποδεδειγμένο. Πρόκειται για ένα τελετουργικό που εξελίχθηκε για να δώσει την ευκαιρία της σωματικής επαφής του αρσενικού με το θυληκό ως προκαταρκτικό του φλερτ.

Αγοράστε σοκολάτες και σαμπάνια

Ο συνδυασμός αυτός συσχετιζόταν ανέκαθεν με το ρομαντισμό, αν και ελάχιστοι άνθρωποι γνωρίζουν γιατί. Η σαμπάνια περιέχει μια χημική ουσία που δεν απαντάται στα άλλα οινοπνευματώδη, η οποία αυξάνει τα επίεπδα της τεστοστερόνης. Η σοκολάτα περιέχει φαινυλεθυλαμίνη, η οποία διεγείρει το ερωτικό κέντρο του εγκεφάλου της γυναίκας.

Διαβάστε επίσης: Μια συνοδός κυριών μας αποκαλύπτει τι θέλουν οι γυναίκες στο κρεβάτι

Share.

Comments are closed.