Έξαλλος ο Όζι Όσμπορν με τον Κάνιε Γουέστ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Έξαλλος είναι ο τραγουδιστής των Black Sabbath με τον Κάνιε Γουέστ, καθώς χρησιμοποίησε ένα μέρος από τη ζωντανή ηχογράφηση του τραγουδιού “War Pigs” χωρίς την άδεια του, και μάλιστα τον αποκάλεσε “αντισημίτη που έχει προκαλέσει ανείπωτη στενοχώρια σε πολλούς ανθρώπους”.

Ο Όσμπορν αρνήθηκε το αίτημα του Γουέστ να συμπεριλάβει ένα τμήμα του τραγουδιού των Black Sabbath στο νέο του άλμπουμ, αλλά ο ράπερ “προχώρησε και χρησιμοποίησε το δείγμα ούτως ή άλλως στο πάρτι ακρόασης του άλμπουμ του χθες το βράδυ”.

Ο Όσμπορν έγραψε τα παρακάτω στο X/Twitter, προσθέτοντας: “Δεν θέλω καμία σχέση με αυτόν τον άνθρωπο!”

“O Κάνιε Γουέστ μού ζήτησε την άδεια για την χρησιμοποίηση sample από ζωντανή ηχογράφηση του “War Pigs” από φεστιβάλ στις ΗΠΑ το ’83 χωρίς τα φωνητικά. Αρνήθηκα διότι είναι αντισημίτης, αλλά παρ’ όλα αυτά εκείνος προχώρησε στη χρησιμοποίησή του το προηγούμενο βράδυ κατά τη διάρκεια ενός πάρτι για την ακρόαση του τελευταίου του δίσκου. Δεν θέλω καμία σχέση με αυτόν τον άνθρωπο!”.

Το 2010, ο Γουέστ απέτισε φόρο τιμής στο “Iron Man” των Black Sabbath στο κομμάτι “Hell of a Life” του άλμπουμ “My Beautiful Dark Twisted Fantasy” , προφανώς χωρίς αντίρρηση από τον τραγουδιστή. Επιπλέον, ο Όσμπρον και η σύζυγός του Σάρον ντύθηκαν Γουέστ και Μπιάνκα Σενσόρι στο Halloween πέρυσι. Ωστόσο, οι συνεχιζόμενες αντισημιτικές δηλώσεις του ράπερ και η άρνησή του να προσφέρει οτιδήποτε άλλο εκτός μία φαινομενική συγγνώμη, είναι ο λόγος που πολλοί άνθρωποι δεν θέλουν να έχουν σχέση μαζί του, εκτός βέβαια από τους φανατικούς θαυμαστές του.

Με πληροφορίες από Variety


Διαβάστε επίσης: 5 απίστευτα πράγματα που έχει κάνει ο τρελός τύπος που ακούει στο όνομα Όζι Όσμπορν

Share.

Comments are closed.