Ετοιμάζεται και άλλη spinoff ταινία του “John Wick”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Lionsgate αναπτύσσει μια spinoff ταινία του “John Wick” που θα εστιάζει στον εξαιρετικά ικανό τυφλό δολοφόνο Κέιν που παρουσιάστηκε στο “John Wick: Chapter 4”.

Ο Ντόνι Γιεν έχει ήδη υπογράψει για να επαναλάβει τον ρόλο του Κέιν στην νέα, άτιτλη ακόμα ταινία της Lionsgate, τα γυρίσματα της οποίας αναμένεται να ξεκινήσουν στο Χονγκ Κονγκ τον επόμενο χρόνο.

Ενώ η πλοκή παραμένει κρυφή, η νέα ταινία σε σενάριο του Ρόμπερτ Άσκινς θα συνεχίσει την ιστορία του Γιεν μετά τα γεγονότα του “Chapter 4”, καθώς ο Κέιν έχει απαλλαγεί από τις υποχρεώσεις του στο High Table.

Η νέα ταινία αναπτύχθηκε ως μέρος της πρόσφατα ανακοινωθείσας συμφωνίας του Τσαντ Σταχέλσκι με τη Lionsgate για την επίβλεψη της επέκτασης του σύμπαντος του John Wick, και θα δημιουργηθεί από τους παραγωγούς του franchise Μπασίλ Ιβάνικ και Έρικα Λι για λογαριασμό της Thunder Road, αλλά και την 87Eleven Entertainment του Σταχέλσκι.

“Από τη στιγμή που ο Ντόνι εμφανίστηκε στο ‘John Wick: Chapter 4’, μαγνήτισε το κοινό και δημιούργησε μια αυθεντική, συναισθηματική σύνδεση που άφησε ανεξίτηλο σημάδι και έκανε τους θαυμαστές να ζητούν περισσότερα” δήλωσε ο Άνταμ Φόγκελσον, πρόεδρος του Lionsgate Motion Picture Group.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ήδη κυκλοφόρησε μια τηλεοπτική σειρά βασισμένη στο σύμπαν του John Wick με τίτλο “The Continental”, ενώ σύντομα θα δούμε στις κινηματογραφικές αίθουσες την spinoff ταινία “The Ballerina”.

Mε πληροφορίες από Variety


Διαβάστε επίσης: “Shōgun”: Η δημοφιλής σειρά ανανεώθηκε για ακόμα δύο σεζόν

Share.

Comments are closed.