Ένας τύπος στέλνει εδώ και 519 ημέρες μηνύματα στον Ομπάμα μπας και του απαντήσει!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Toν Σεπτέμβριο του 2020 o πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter και οι χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης “πήραν φωτιά”.

Ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος αποκάλυψε τον αριθμό του κινητού του τηλεφώνου και κάλεσε όποιον πολίτη των ΗΠΑ το επιθυμεί, να του στείλει SMS. Συγκεκριμένα, με μια φωτογραφία του μαζί με την σύζυγο του Μισέλ, ο Ομπάμα έγραψε στο Tweet: “Εντάξει, ας δοκιμάσουμε κάτι νέο. Αν είστε στις ΗΠΑ, στείλτε μου ένα μήνυμα στο 773-365-9678. Θέλω να ακούσω τι κάνετε, τι σκέφτεστε και πώς υπολογίζετε να ψηφίσετε φέτος. Θα είμαι σε επαφή μαζί σας από καιρού εις καιρόν, ώστε να μοιράζομαι μαζί σας τις σκέψεις μου.”

Αν και έχουν περάσει αρκετοί μήνες από την ανάρτηση του Ομπάμα, ένας χρήστης του Instagram με την ονομασία @dming.obama.until.he.responds, έχει βάλει σκοπό να στέλνει μηνύματα στον πρώην Αμερικανό πρόεδρο μέχρι να του απαντήσει. Ξεκίνησε στις 14 Μαίου του 2020 (πριν καν ο Ομπάμα ζητήσει από τους θαυμαστές του να του στείλουν μήνυμα) και όπως όλα δείχνουν πρόκειται να συνεχίσει και το 2022.

Ο χρήστης του Instagram έχει κάνει μέχρι στιγμής 517 αναρτήσεις με screenshot’s από τα μηνύματα που στέλνει στον Ομπάμα, και παρά το γεγονός ότι έχει μόνο 248 ακόλουθους, φαίνεται ότι τίποτα δεν τον σταματά…

Αν και δεν βλέπουμε ο Ομπάμα να ανταποκρίνεται σύντομα (μπορεί να μην έχει καν αυτό το νούμερο), αυτό είναι ένα συγκινητικό παράδειγμα επιμονής για όλους μας και ίσως μια πολύ αναγκαία δόση έμπνευσης για το 2022.


Διαβάστε επίσης: Το νέο ρολόι του Μπαράκ Ομπάμα είναι από μια μάρκα που δεν έχετε ακούσει ποτέ!

Share.

Comments are closed.