Ένα πανέμορφο βιβλίο για σένα που αγαπάς την αγγλική εξοχή

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Πρέπει να παραδεχτούμε ότι έχουμε μια τάση προς την αγγλοφιλία, δηλαδή μια αδυναμία για όλα τα πράγματα που έχουν αγγλική προέλευση, από τα Range Rovers, το dry gin, τα tweed σακάκια και οτιδήποτε υπάρχει ενδιάμεσα. Για τον λόγο αυτό πάντα ονειρευόμασταν ότι μας ανήκει μια κατοικία στην αγγλική εξοχή, με τις περισσότερες παραδοσιακές κατοικίες να συμπληρώνονται απο αντίκες, ελαιογραφίες, ανατολίτικα χαλιά, με έντονη παρουσία του ξύλου και φυσικά τα κυνηγόσκυλα.

Ενώ υπάρχουν διάφορες εκδόσεις αυτού του αγγλικού ειδυλλίου, το πιο ελκυστικό από όλα είναι μια εξοχική κατοικία με άλογα στην αγγλική ύπαιθρο, όπου η πλούσια, αριστοκρατική παράδοση της ιππικής τέχνης είναι εμφανής σε κάθε πτυχή της ζωής εκεί. Για τον λόγο αυτό, το πανέμορφο βιβλίο Equestrian Life: From Riding Houses to Country Estates από την Rizzoli , το οποίο είναι διαθέσιμο μέσω του Amazon, είναι πολύ αντιπροσωπευτικό.

Ο συγγραφέας Lavinia Branca Snyder και ο φωτογράφος Mark Roskams έχουν συλλάβει αρκετές εξαιρετικά ευγενοπρεπής κατοικίες σε όλη τους τη δόξα. Απο τα δωμάτια των πορτρέτων και των τροπαίων στους στάβλους και τις βιβλιοθήκες με ξύλινη επένδυση, υπάρχει αρκετή έμπνευση εδώ για κάθε εραστή κλασικού σχεδιασμού, και μπορείτε να βρείτε κάτι που θα μπορείτε να ενσωματώσετε στο δικό σας χώρο ανεξάρτητα από το πόσο σύγχρονος είναι.

Αυτό το βιβλίο μπορεί να γίνει ένα πολύ ωραίο δώρο, αλλά φυσικά είναι και η τέλεια προσθήκη στο δικό σας τραπεζάκι σαλονιού. Έτσι σου προτείνουμε να βάλεις ένα single malt, να καθίσεις κοντά στο τζάκι και να απολαύσεις όλα αυτά που το βιβλίο αυτό έχει να σου προσφέρει.

Share.

Comments are closed.