Ένα κλειστό club για συλλέκτες αυτοκινήτων

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το OTTO Car Club βρίσκεται στο Σκότσντεϊλ της Αριζόνα, και είναι κλειστό club για συλλέκτες αυτοκινήτων. Η ιδιωτική λέσχη στεγάζεται σε μια εγκατάσταση 4.337 τετραγωνικών μέτρων, η οποία διαθέτει κλιματιζόμενα γκαραζ για τα πολύτιμα οχήματα των μελών της, ιδιωτικούς χώρους διασκέδασης και ένα αφοσιωμένο προσωπικό για τις ανάγκες των αυτοκινήτων τους.

Το OTTO προσφέρει επίσης στα μέλη του μια πληθώρα δραστηριοτήτων και εμπειριών, συμπεριλαμβανομένων αρκετών ομιλιών, track days, παρουσιάσεις προϊόντων και lifestyle εκδηλώσεων για την κοινότητα των συλλεκτών.

Τα αυτοκίνητα “απολαμβάνουν” ελεγχόμενο κλιματισμό και ασφαλή αποθήκευση, είτε στην κεντρική εγκατάσταση είτε σε ιδιωτικά γκαράζ, με πρόσβαση 24 ώρες το 24ωρο. Καμία λεπτομέρεια δεν είναι πολύ μικρή και κανένα αίτημα δεν είναι υπερβολικό όταν πρόκειται για την εξυπηρέτηση των μελών και την ασφάλεια των αυτοκινήτων τους. Το OTTO επιβλέπει άριστα την συλλογή αυτοκινήτων του κάθε μέλους, καθώς δίνει λεπτομερή περιγραφή της μεταφοράς, του συντονισμού των υπηρεσιών, την αποθήκευση και την διαχείριση τους. Μια ειδική δικτυακή πύλη και μια εφαρμογή smartphone επιτρέπει στα μέλη να ελέγχουν τις συλλογές τους με το πάτημα ενός κουμπιού.

Δείτε παρακάτω μερικές φωτογραφίες του μοναδικού αυτού club:


ottocarclub.com

Share.

Comments are closed.