Ένα γιοτ βγαλμένο από ταινία επιστημονικής φαντασίας!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αρχικά κατασκευασμένο για τον επιχειρηματία από το Χονγκ Κονγκ Άντονι Μάρντεν, το φουτουριστικό γιοτ Adastra, το οποίο δημιουργήθηκε για να προσφέρει έντονες συγκινήσεις στο πλήρωμα του, διατίθεται πλέον προς πώληση.

Το εντυπωσιακό τριμαράν σκάφος (ταχύτερα σκάφη στον κόσμο) των 42,5 μέτρων, το οποίο έκανε το ντεμπούτο του στην Κίνα τον Απρίλιο του 2012, σχεδιάστηκε από την εταιρεία Shuttleworth Design με έδρα την Βρετανία και κόστισε στον ιδιοκτήτη του 15 εκατομμύρια δολάρια. Σύμφωνα με την εταιρεία, το γιοτ είναι αποτέλεσμα προσεκτικού σχεδιασμού σε συννενόηση με τον ιδιοκτήτη, κάθώς ήθελαν να ικανοποιεί τις ανάγκες του ιδίου και της οικογένειας του, και να τους παρέχει το επίπεδο άνεσης και στυλ που θα περίμενε κανείς από ένα σκάφος αυτής της τάξης μεγέθους.

Στο Adastra η τεχνολογία είναι πολύ προχωρημένη – βρίσκεις κάθε είδους τεχνολογική εξέλιξη, όλες μέσα στο ίδιο σκάφος. Είναι κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, προκειμένουν να επιτευχθεί ο καλύτερος συνδυασμός ελαφρότητας, δύναμης και ταχύτητας. Τροφοδοτείται από έναν κυρίως κινητήρα Caterpillar C18, ο οποίος προσφέρει μια τελική ταχύτητα 22,5 κόμβων και μια ταχύτητα πλεύσης 17 κόμβων.

Το σκάφος διαθέτει έναν πανέμορφο χώρο χαλάρωσης στο κατάστρωμα, ο οποίος προσφέρει υπέροχη θέα μέσα από ένα πανοραμικό παράθυρο, ένα εξωτερικό κατάστρωμα με καθιστικό, τραπεζαρία και μπαρ, και έναν χώρο 4,9 μέτρων που λειτουργεί ως αποθηκευτικός χώρος για ένα βοηθητικό σκάφος 3,1 μέτρων. Το σκάφος μπορεί να προσφέρει άνετη διαμονή για εννέα άτομα και μέχρι έξι μέλη του πληρώματος.


adastra.forsale

Share.

Comments are closed.