Ένα φουτουριστικό γιοτ μετατρέπεται σε υπαίθριο κινηματογράφο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Όποιος το αποκτήσει, θα τον συμβουλεύαμε να αποφύγει τα παγόβουνα και τους μεγάλους λευκούς καρχαρίες…

Εάν έχετε ένα μεγάλο γιοτ, οι πιθανότητες να το απολαμβάνετε μόνος σας είναι λίγες. Ωστόσο, θα φανταζόσασταν ποτέ ότι θα μπορούσε να σας δοθεί η δυνατότητα να διασκεδάσετε το “αιχμάλωτο” κοινό σας με την προβολή μιας ταινίας σε μια μεγάλη όθόνη;

Ο βραβευμένος Ιταλός σχεδιαστής Gianmarco Cardia, δημιούργησε ένα γιοτ που να μπορεί να προσφέρει ακόμα και αυτό. Το project του, με την ονομασία Vela, είναι ιδανικό για να βεβαιωθείτε ότι θα είστε ο κύριος της νύχτας και ότι οι καλεσμένοι σας θα διασκεδάσουν με έναν μοναδικό τρόπο μόλις βγουν στην ανοικτή θάλασσα.

Το φουτουριστικό γιοτ των 80 μέτρων, διαθέτει ειδικά πανιά 1.875 τετραγωνικών μέτρων, τα οποία ανυψώνονται στους ιστούς DynaRig και δημιουργούν μια τέλεια υπαίθρια κινηματογραφική οθόνη. Το γιοτ διαθέτει επίσης μια ευρύχωρη σουίτα, τέσσερις καμπίνες φιλοξενίας, ένα club με μπαρ στο επίπεδο της στάθμης του νερού, γυμναστήριο, σπα, και ένα σαλόνι με μπαρ στο άνω κατάστρωμα, το οποίο χρησιμοποιείται ως υπαίθριος κινηματογράφος.

Το Vela δεν έχει κατασκευαστεί ακόμη, αλλά μια μέγιστη ταχύτητα 21 κόμβων είναι πιθανή σε συνεργασία των πανιών και του υβριδικού κινητήρα.

Share.

Comments are closed.