Ένα δαχτυλίδι πρωταθλητή του Κόμπι Μπράιαντ πωλήθηκε για 206.000 δολάρια!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ένα πανομοιότυπο δαχτυλίδι με αυτό που παρέλαβε ο Κόμπι Μπράιαντ για την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος του στο NBA, μόλις πωλήθηκε στην δημοπρασία Gοldin για το εκπληκτικό ποσό των 206.000 δολαριών. Η τιμή εκκίνησης για το δαχτυλίδι ήταν 15.000 δολάρια και η τελική του τιμή δημιουργήθηκε μετά από 20 προσφορές.

Ο αδικοχαμένος Κόμπι Μπράιαντ έφτιαξε δύο πανομοιότυπα δαχτυλίδια με αυτό που παρέλαβε, τα οποία ήταν από χρυσό 14Κ και διαμάντια. Τα δαχτυλίδια τα χάρισε στους γονείς του, Πάμελα και Τζο Μπράιαντ, για τον εορτασμό της κατάκτησης του πρώτου πρωταθλήματος του στο NBA με τους Los Angeles Lakers την σεζόν 1999-2000. Το δαχτυλίδι που πωλήθηκε στην δημοπρασία είναι η ακριβής έκδοση με αυτό που δόθηκε στον Μπράιαντ και τους συμπαίκτες του, εκτός από το μέγεθος, το οποίο είναι μικρότερο ώστε να ταιριάζει στα δάχτυλα της Πάμελα.

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά, το συλλεκτικό δαχτυλίδι φέρει 40 διαμάντια, το λογότυπο των Lakers σε μωβ χρώμα, ενώ οι λέξεις “World Champions”, “Bryant” και “Bling Bling” είναι χαραγμένες γύρω του.

Ο σούπερ σταρ των Lakers ήταν αρνητικός στο να πωλούνται τα αναμνηστικά του σε δημοπρασία και μάλιστα το 2013 υπέβαλε αγωγή στην μητέρα του για να σταματήσει την πώληση τους, ζητώντας περίπου 900 αντικείμενα πίσω. Τελικά επέτρεψε στους γονείς του να πουλήσουν συνολικά έξι αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένων των δύο δαχτυλιδιών.

Το δαχτυλίδι πωλήθηκε σε έναν ιδιωτικό συλλέκτη που υποτίθεται ότι είναι μεγάλος θαυμαστής των Lakers.

Goldin Auctions

Goldin Auctions

Goldin Auctions

Goldin Auctions

Διαβάστε επίσης: Ο Κόμπι Μπράιντ ετοίμαζε το δικό του ντοκιμαντέρ “The Last Dance”

Share.

Comments are closed.