Ένα Bluetooth ηχείο φτιαγμένο απο ελαστικό της Ferrari F1

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η ιταλική εταιρεία ελαστικών Pirelli κατασκευάζει τα λάστιχα για τα γρηγορότερα και πιο όμορφα αυτοκίνητα του κόσμου – αν μια Ferrari φορούσε οτιδήποτε άλλο θα ήταν ιεροσυλία – και επίσης βγάζει το γνωστό ετήσιο ημερολόγιο με φωτογραφίες απο σέξι celebrities και supermodels. Τώρα η Pirelli μπαίνει στο παιχνίδι του ήχου με ένα νέο cool ηχείο που είναι ένα must-have για τους λάτρεις των motorsports και του ιταλικού ντιζάιν.

Το νέο ηχείο PIRELLI P ZERO sound by IXOOST, είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας με την ιταλική εταιρεία που ειδικεύεται σε χειροποίητα ηχητικά συστήματα αυτοκινήτων υψηλής ποιότητας.Το ηχοσύστημα φιλοξενείται σε ένα ελαστικό ρεπλίκα αυτών που κατασκευάζει η Pirelli για τις Ομάδες της Formula 1, για τη διεξαγωγή αεροδυναμικών δοκιμών.Το όμορφο αυτό ηχείο με δυνατότητα Bluetooth, διαθέτει ενισχυτή με ψηφιακό επεξεργαστή σήματος 100 watt, midwoofer 100 χιλιοστών και silk tweeter 25 χιλιοστών.

Το ηχείο είναι διαθέσιμο σε εννέα διαφορετικά χρώματα αντικατοπτρίζοντας τα διαφορερικά ελαστικά – διακρίνονται με βάση τις ενώσεις – που χρησιμοποιούνται σε ένα πραγματικό αγώνα.

Τα ηχεία είναι διαθέσιμα στην τιμή των 2.400 ευρώ στην ιστοσελίδα της www.ixoost.it

Share.

Comments are closed.