Δείτε τον λόγο που ο Τομ Κρουζ έπρεπε να τρώει επί 3 μέρες κέικ σοκολάτας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Τομ Κρουζ είναι γνωστό ότι επιλέγει να κάνει ο ίδιος όλες τις επικίνδυνες σκηνές στις ταινίες που πρωταγωνιστεί, κάτι που όπως φαίνεται έκανε από το ξεκίνημα της καριέρας του.

Σε μία πρόσφατη εμφάνιση του στο “The Graham Norton Show”, ο διάσημος ηθοποιός είπε ότι έτρωγε κέικ σοκολάτας για τρεις συνεχόμενες μέρες κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας “The Outsiders” (1983) του Φράνσις Φορντ Κόπολα.

“Έπρεπε να το κάνω σε μια σκηνή, καθώς ο χαρακτήρας μου θα έτρωγε κέικ σοκολάτας. Τελικά καταλήξαμε να γυρίζουμε αυτή την σκηνή για τρεις ημέρες, και υπήρχαν πάνω από 100 λήψεις με εμένα να τρώω κέικ σοκολάτας”, είπε ο Κρουζ.

“Κατά την διάρκεια των πρώτων λήψεων σκεφτόμουν ότι είναι πολύ ωραίο αυτό το κέικ, ωστόσο έφτασα σε ένα σημείο που αναρωτιόμουν αν πήραμε την σωστή λήψη. Τρεις μέρες ο Κόπολα έλεγε ‘ας το κάνουμε ξανά’. Είχα πάθει σοκ από την ζάχαρη και έκανα εμετούς” πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Ο 58χρονος ηθοποιός μίλησε επίσης και για μια λάθος απόφαση που πήρε όταν επρόκειτο να πρωταγωνιστήσει στο “Χρώμα του Χρήματος” με τον Πολ Νιούμαν. Είπε ότι έπρεπε να δοκιμάσει τα ρούχα που θα φορέσει στην ταινία κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, οπότε επέλεξε ένα t-shirt και ένα jacket.

Όταν ήρθε η ώρα των γυρισμάτων, τα οποία έγιναν κατά την διάρκεια του χειμώνα στο Σικάγο, κατάλαβε ότι είχε κάνει λάθος. Ο Πολ Νιούμαν είχε επιλέξει ένα χοντρό παλτό και καθόταν σε ένα αυτοκίνητο με αναμμένο το καλοριφέρ, ενώ ο ίδιος ήταν τόσο παγωμένος που δεν μπορούσε να μιλήσει.

Ο Κρουζ μίλησε επίσης και για τις επικίνδυνες σκηνές που έχει αναλάβει να κάνει σε μερικές πρόσφατες ταινίες του, λέγοντας πως του έχει ζητηθεί να σταματήσει να χαμογελάει όταν τις κάνει.

“Είμαι πολύ φυσικός ηθοποιός και μου αρέσει να τις κάνω. Μελετάω, εκπαιδεύομαι και μου παίρνει αρκετό χρόνο για να τις καταλάβω. Έχω σπάσει πολλά κόκαλα. Την πρώτη φορά που δοκιμάζω να κάνω μια τέτοια σκηνή είμαι πολύ νευρικός, αλλά και πολύ ενθουσιασμένος.”

Να σημειώσουμε ότι το “Top Gun: Maverick” μεταφέρθηκε για τις 19 Νοεμβρίου 2021, από τις 2 Ιουλίου 2021 που ήταν προγραμματισμένο, και το “Mission: Impossible 7”, από τις 19 Νοεμβρίου 2021 στις 27 Μαΐου 2022.


Διαβάστε επίσης: Τομ Κρουζ: 13 πράγματα που ίσως δεν γνωρίζατε για τον διάσημο ηθοποιό

Share.

Comments are closed.