Δείτε τον λόγο που ο 56χρονος Ρομπ Λόου δεν λέει να γεράσει!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η ηλικία λένε δεν κρύβεται τόσο εύκολα, καθώς ο χρόνος αφήνει ορατά τα σημάδια του πάνω μας, κάτι τέτοιο ωστόσο δεν ισχύει για τον διάσημο ηθοποιό, σκηνοθέτη και παραγωγό, Ρομπ Λόου, ο οποίος απλά δεν λέει να γεράσει.

Ο 56χρονος ηθοποιός, ο οποίος είναι πρώην μέλος του “Brat Pack” – μιας ομάδας ηθοποιών που εμφανίζονταν συχνά μαζί στις ταινίες των ’80s, όπως ο Εμίλιο Έστεβεζ, ο Τσάρλι Σιν, η Ντέμι Μουρ και ο Άντριου Μακάρθι, οι περισσότεροι από τους οποίους μπήκαν στο χώρο από πολύ μικρή ηλικία και χωρίς να έχουν σπουδές – πλέον προβάλει μια εντελώς διαφορετική και υγιή εικόνα, και έχει αφήσει πίσω του το αρνητικό φορτίο του Brat Pack.

Για όσους δεν γνωρίζουν, πριν χρόνια το να θεωρούσουν μέλος του Brat Pack ήταν στίγμα, καθώς τα ναρκωτικά και το αλκοόλ ήταν στην καθημερινότητα των περισσοτέρων ηθοποιών που το απάρτιζαν. Ο Ρομπ Λόου ωστόσο, σε αντίθεση με άλλους συναδέλφους του, αποφάσισε να γυρίσει σελίδα στην ζωή του και μάλιστα πρόσφατα γιόρτασε 25 χρόνια νηφάλιότητας – ένα ορόσημο που ίσως είναι το μυστικό της νεανικής του εμφάνισης.

Εκτός από τα 25 χωρίς αλκοόλ, το 2020 σηματοδοτεί επίσης και 30 χρόνια χωρίς ναρκωτικά για τον ηθοποιό . Νωρίτερα τον Μάιο, ο Λόου δημοσίευσε ένα μήνυμα στο Instagram, στο οποίο αναφέρει ότι είναι 30 χρόνια “καθαρός” απο ναρκωτικά, και ενθάρρυνε και τους άλλους ανθρώπους να ακολουθήσουν το παράδειγμα του.

Σίγουρα τα γονίδια παίζουν μεγάλο ρόλο στην νεανική του εμφάνιση του Λόου, ωστόσο βλέπουμε ότι η μακροχρόνια αποχή του ηθοποιού από αλκοόλ και ναρκωτικά, έχουν ιδιαίτερα θετικό αντίκτυπο πάνω του.

Αν λοιπόν θέλετε να γεράσετε όμορφα και να συνεχίσετε να “καίτε” καρδιές όπως ο Λόου, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε το παράδειγμα του.

Διαβάστε επίσης: 7 διάσημοι άντρες που είναι 56 ετών και δεν έχουν καμια σχέση μεταξύ τους

Share.

Comments are closed.