Δείτε το νέο τρέιλερ της σειράς που αποτελεί σίκουελ της “Σιωπής των Αμνών”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ένα νέο τρέιλερ για την επερχόμενη σειρά “Clarice” του CBS κυκλοφόρησε πρόσφατα, η οποία, για όσους δεν γνωρίζουν, αποτελεί σίκουελ της “Σιωπής Των Αμνών” και ακολουθεί την ζωή της Κλαρίς Στέρλινγκ μετά τα γεγονότα που συνέβησαν στην οσκαρική ταινία.

Η σειρά του CBS χρησιμεύει ως συνέχεια της ιστορίας και πιάνει τα γεγονότα ένα χρόνο μετά από εκεί που τελείωνε η ιστορία της “Σιωπής των Αμνών”, ακολουθώντας την συνέχεια του δύσκολου “ταξιδιού” της Κλαρίς, η οποία έχει να αντιμετωπίσει πολλούς δαίμονες από το παρελθόν.

Στην ιστορία που θα διαδραματίζεται από τις 11 Φεβρουαρίου, λίγα έχουν αλλάξει στη ζωή της Κλαρίς. Αν εξαιρέσεις τους εφιάλτες της με τις νυχτοπεταλούδες και τα θύματα στα πηγάδια του Μπάφαλο Μπιλ.

Στο ρόλο της Κλαρίς πρωταγωνιστεί η Ρεμπέκα Μπριντς (The Originals, Pretty Little Liars) και η ιστορία διαδραματίζεται το 1993. Η σειρά μας δείχνει τις δυσκολίες που έχει να αντιπετωπίσει η Κλαρίς όταν επιστρεφει στο πεδίο της μάχης για να εξιχνιάσει δολοφονίες, ενώ περιηγείται στον πολιτικό κόσμο της Ουάσιγκτον.

Δημιουργoί της σειράς είναι οι Αλεξ Κούρτσμαν (Transformers, Star Trek) και Τζένι Λούμετ (Rachel Getting Married), οι οποίοι δήλωσαν ότι ενώ θα σεβαστούν πολύ τον τόνο που έδωσε ο Τζόναθαν Ντέμι στη “Σιωπή των Αμνών”, δε θα κάνουν ένα copy cut της ταινίας.

Δείτε το νέο τρέιλερ της σειράς παρακάτω:


Διαβάστε επίσης: Οι πραγματικοί δολοφόνοι πίσω από την «Σιωπή των Αμνών»

Share.

Comments are closed.