Δείτε το γλυκόπικρο “αντίο” του Ντάνιελ Κρεγκ στον James Bond!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το 2006 ο Ντάνιελ Κρεγκ πήρε την σκυτάλη από τον Προς Μπρόσναν και μας συστήθηκε ως ο νέος πράκτορας 007, χαράζοντας την δική του πορεία στο διάσημο κατασκοπικό franchise.

Λίγο πριν το τέλος της θητείας του ως James Bond, ο Ντάνιελ Κρεγκ θέλησε να δώσει το δικό του τέλος σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι μέσα από ένα ντοκιμαντέρ 45 λεπτών με τίτλο “Being James Bond”. Στο ντοκιμαντέρ ο ηθοποιός αναπολεί με ειλικρίνεια και αγάπη την εποχή που υποδυόταν τον ήρωα που τον καθιέρωσε, και καταφέρνει να θυμηθεί όλα όσα έκαναν την πορεία του αυτή ξεχωριστή. Μαζί του σε αυτή την αναδρομή βρίσκονται και δύο παραγωγοί του franchise.

Image Credit: Special Treats Productions/Eon Productions/Metro-Goldwyn-Mayer

Το ντοκιμαντέρ, το οποίο είναι μια παραγωγή των MGM studio, ήταν προηγουμένως διαθέσιμο στην Apple TV, πρόσφατα ωστόσο κυκλοφόρησε στο YouTube ώστε οι θεατές να έχουν τελικά πρόσβαση σε αυτό δωρεάν. Το “Being James Bond” φαίνεται να καλύπτει τα πάντα, από την κριτική που δέχτηκε ο Κρεγκ όταν ανακοινώθηκε για πρώτη φορά το όνομα τους ως ο επόμενος James Bond το 2005 – πολλοί εξοργίστηκαν που είχε ξανθά μαλλιά, ενώ άλλοι θεωρούσαν ότι ήταν πολύ μεγάλος – μέχρι το πόσο συναισθηματικά φορτισμένος ήταν όταν γύρισε την τελευταία σκηνή του ως Bond.

Η παραγωγός Μπάρμπαρα Μπρόκολι επαινεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι ο Κρεγκ είχε μια νέα προσέγγιση – σε σχέση με του προηγούμενους- ηθοποιούς – και υποδύθηκε τον Bond με προσγειωμένο τρόπο. Μάλιστα ανέφερε ότι δεν μπορεί να φανταστεί τον James Bond μετά τον Ντάνιελ.

Στο γλυκόπικρο αυτό αντίο του Κρεγκ,  οι θεατές θα έχουν επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και αρχειακό υλικό που δεν είχε κυκλοφορήσει προηγουμένως από τις περισσότερες ταινίες.

Δείτε ολόκληρο το ντοκιμαντέρ “Being James Bond” παρακάτω:


Διαβάστε επίσης: Ο καλύτερος και ο χειρότερος James Bond του Ντάνιελ Κρεγκ

Share.

Comments are closed.