Δείτε την καμπάνια της Chanel με πρωταγωνιστή τον Τιμοτέ Σαλαμέ και σκηνοθέτη τον Σκορσέζε

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

H πολυαναμενόμενη ταινία μικρού μήκους της καμπάνιας του αρώματος Bleu de Chanel, σε σκηνοθεσία Μάρτιν Σκορσέζε και με πρωταγωνιστή τον Τιμοτέ Σαλαμέ, επιτέλους έφτασε.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός ανακοινώθηκε ως πρεσβευτής του οίκου τον περασμένο Μάιο, και ήταν η ιδανική επιλογή για την παρουσίαση του εμβληματικού ανδρικού αρώματος. Ήταν η πρώτη φορά που δούλεψε πάνω σε ένα project με τον Μάρτιν Σκορσέζε, και οι θαυμαστές μπορούν να δουν πλέον το διαφημιστικό σποτ που οι δυο τους ετοίμαζαν από την περασμένη άνοιξη στη Νέα Υόρκη.

Σε ένα εξώφυλλο του GQ τον Νοέμβριο του 2023, ο Σαλαμέ μίλησε για τον Σκορσέζε, λέγοντας ότι: “Ήμασταν στο Queens στις τέσσερις το πρωί και ανέβαινε τις σκάλες του μετρό. Θα έπρεπε να προσπαθήσω νωρίτερα να βρω κάτι να δουλέψω μαζί του. Ναι, είναι μια διαφήμιση αρώματος, αλλά για μένα ήταν ήταν μια τεράστια ευκαιρία να εκπαιδευτώ”.

Ο θρύλος του κινηματογράφου, Σκορσέζε, γνωρίζει πολύ καλά τον οίκογ, καθώς γύρισε γύρισε την αρχική καμπάνια Bleu de Chanel το 2010 και τώρα επιστρέφει στο brand, δουλεύοντας για πρώτη φορά με τον Σαλαμέ.

Το logline της ταινίας μικρού μήκους αφορά την “σύγκρουση ενός ηθοποιού του να είναι διασημότητα και του να μείνει πιστός στον εαυτό του. Ένας διάλογος μεταξύ της καλλιτεχνικής ευαισθησίας του Σαλαμέ και της δεξιοτεχνίας του Σκορσέζε.”

Δείτε την διαφήμιση του Bleu de Chanel παρακάτω:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CHANEL (@chanelofficial)


Διαβάστε επίσης: Κυκλοφόρησαν οι πρώτες εικόνες του Τιμοτέ Σαλαμέ ως Μπομπ Ντίλαν

Share.

Comments are closed.