Δείτε τι μπορείτε να αγοράσετε με σχεδόν 10 εκατομμύρια δολάρια!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αν και ο αρχιτέκτονας Rafael Viñoly είναι διεθνώς αναγνωρισμένος για τους πανύψηλους ουρανοξύστες του, έχει σχεδιάσει και μερικές κατοικίες, και το Ridgebury Road House είναι μια από αυτές.

Η μοντέρνα αυτή κατοικία χτίστηκε το 1990 για την χήρα του μεγιστάνα των real estate Sylvan Lawrence, και βρίσκεται σε ένα οικόπεδο 20 στρεμμάτων στο Κοννέκτικατ. Ο αρχιτέκτονας ήθελε να παρουσιάσει την πρωτοποριακή του σχεδίαση, δημιουργώντας αυτή την πανέμορφη κατοικία με πρόσοψεις από σκυρόδεμα και τεράστιες τζαμαρίες, οι οποίες επιτρέπουν στο φυσικό φως να διαχέεεται ομοιόμορφα στους εσωτερικούς χώρους.

Το εσωτερικό των 981 τετραγωνικών μέτρων διαθέτει μοντέρνα διακόσμηση και αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, τρία μπάνια και έναν πύργο που στεγάζει μια βιβλιοθήκη, ένα γραφείο και ένα παρατηρητήριο στον τελευταίο όροφο. Η κατοικία διαθέτει επίσης μια εσωτερική και μια εξωτερική πισίνα, για κολύμπι όλο τον χρόνο.

Τέλος, απέναντι ακριβώς από την κυρίως κατοικία και σε ένα οικόπεδο 45 στρεμμάτων, βρίσκεται η γραφική αγροικία “High Meadow Farm”, η οποία διαθέτει ένα εσωτερικό 325 τετραγωνικών μέτρων. Αυτά τα δύο ακίνητα προσφέρονται προς πώληση στην απίστευτη τιμή των 9,75 εκατομμυρίων δολαρίων!


williampitt.com

Share.

Comments are closed.