Δείτε την απίστευτη βίλα των Dolce & Gabbana στο νησί Στρόμπολι

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Οι γνωστοί σχεδιαστές Dolce & Gabbana πωλούν την βίλα τους κατά μήκος της βραχώδους ακτής του νησιού Στρόμπολι της Σικελίας, η τιμή της οποίας υποτίθεται ότι αποτελεί “μυστήριο” (σύμφωνα με πληροφορίες είναι 6,5 εκατομμύρια δολάρια), καθώς οι σχεδιαστές ήθελαν να την επικοινωνήσουν μόνο σε πιθανούς αγοραστές.

Η απίστευτη παραθαλάσια κατοικία του Ντομένικο Ντόλτσε και Στέφανο Γκαμπάνα, αποτελεί την συγχώνευση τριών ομοιόμορφων κτιρίων, ενώ εναρμονίζεται υπέροχα με το περιβάλλον, ακολουθώντας την ακτογραμμή σαν ένα κύμα, και επιτρέπει σε κάποιον να την θαυμάσει από οποιοδήποτε σημείο και αν την δει.

Η κατοικία των 235 τετραγωνικών μέτρων, διαθέτει πολύπλοκη αρχιτεκτονική και ευρύχωρους χώρους χαλάρωσης που προσφέρουν μαγευτική θέα στη θάλασσα. Οι εξωτερικοί χώροι της βίλας έχουν το τυπικό νησιωτικό στυλ, ωστόσο τα δωμάτια και τα μπαλκόνια αποκαλύπτουν την προσωπικότητα και το στυλ των Dolce & Gabbana.

Στο εσωτερικό του αριστοκρατικού σπιτιού υπάρχουν επτά σουίτες, οι οποίες διακοσμήθηκαν με πολύ μεράκι από τους δύο σχεδιαστές, και διαθέτουν υπέροχα έπιπλα τα οποία συνδυάζονται με πολυτελή πολύχρωμα υφάσματα και αντικείμενα από ντόπιους τεχνίτες.

Ένας από τους λόγους για τους οποίους οι δύο σχεδιαστές επέλεξαν αυτό το οικόπεδο, ήταν ότι ήταν απομονωμένο και η πρόσβαση γινόταν μόνο από την θάλασσα ή με ελικόπτερο. Είναι ένα απίστευτο μέρος όπου ο χρόνος σταματά και οι επισκέπτες του έχουν την ευκαιρία να χαλαρώσουν και να θαυμάσουν την απαράμιλλη θέα στο νησάκι Στρομπολίκιο και στο ηφαίστειο Στρόμπολι.

Δείτε τις φωτογραφίες της πανέμορφης βίλας παρακάτω:


lionard.com

Share.

Comments are closed.