Δείτε που μπορείτε να περάσετε τα Χριστούγεννα αν έχετε 75 εκατ. δολάρια!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ένα από τα μεγαλύτερα και πιο πολυτελή ακίνητα στο Άσπεν διατίθεται εδώ και αρκετούς μήνες προς πώληση από το Christie’s International Real Estate, έναντι 75 εκατομμυρίων δολαρίων. Πρόκειται για μια κατοικία η οποία έχει μέγεθος 1.858 τετραγωνικά μέτρα και είναι ίσως ότι πιο όμορφο έχουμε δει.

Η ορεινή κατοικία δημιουργήθηκε από τον επιχειρηματία Leonard Stearn, ο οποίος ήταν υπεύθυνος και για άλλα ακίνητα στην περιοχή, συμπεριλαμβανομένης μιας γειτονικής κατοικίας που πουλήθηκε πέρυσι για 22 εκατ. δολάρια. Ο Stearn αντιπετώπισε αρκετά προβλήματα κατά την κατασκευή, καθώς οι τοπικές αρχές ισχυρίστηκαν ότι η κατοικία δεν πληρούσε τα πολεοδομικά κριτήρια της περιοχής επειδή χτίστηκε σε μεγαλύτερο υψόμετρο από το αρχικό, αλλά και επειδή η οροφή του είχε σχεδόν διπλάσιο ύψος από το επιτρεπτό.

Christie’s International Real Estate

Τελικά όλα αυτά τα προβλήματα προσπεράστηκαν και ο επόμενος ιδιοκτήτης μπορεί άνετα να απολαύσει την θέα στις ορεινές πλαγιές από τους τεράστιους γυάλινους τοίχους αυτής της αριστοκρατικής κατοικίας, η οποία διαθέτει στο εσωτερικό της 7 υπνοδωμάτια, έναν ενιαίο χώρο καθιστικού με ένα τεράστιο τζάκι στην μέση, μια πισίνα, ένα πολυτελές γραφείο, μια αίθουσα μπιλιάρδου και έναν διάδρομο μπόουλινγκ μεταξύ άλλων.

Christie’s International Real Estate

Πρόκειται για μια κατοικία που δεν θα είναι για πολύ καιρό διαθέσιμη, καθώς οι πωλήσεις των ακινήτων στο Άσπεν έχουν αυξηθεί κατακόρυφα τον τελευταίο καιρό. Σύμφωνα με τον μεσίτη του Sotheby’s, Tim Estin, 83 σπίτια πουλήθηκαν για πάνω από 10 εκατομμύρια δολάρια στην περιοχή Aspen Snowmass τον Νοέμβριο του περασμένου έτους – και μόλις 24 το 2019.

Christie’s International Real Estate

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες της εντυπωσιακής κατοικίας παρακάτω:

Christie’s International Real Estate

Christie’s International Real Estate

Christie’s International Real Estate


Διαβάστε επίσης: Ένα απίστευτο σπίτι στο Χόλιγουντ που μοιάζει με μεγάλο ξύλινο αεροπλάνο!

Share.

Comments are closed.