Δείτε πόσο διαφορετικά λειτουργούν οι άντρες από τις γυναίκες

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Όλοι μας σχεδόν το γνωρίζουμε, αλλά ελάχιστοι από εμάς έχουμε το θάρρος να παραδεχτούμε ότι οι άντρες και οι γυναίκες είναι δύο διαφορετικοί κόσμοι. Όχι καλύτεροι ή χειρότεροι, αλλά διαφορετικοί. Σίγουρα ανήκουν στο ίδιο είδος, άλλα ανεξαρτήτως χρώματος, θρησκείας, πολιτιστικής παράδοσης, συγκρούονται μονίμως όσον αφορά τις απόψεις, την συμπεριφορά και τις πεποιθήσεις του συντρόφου τους.

Υπάρχουν αρκετά παραδείγματα στην καθημερινότητα μας, χωρίς φυσικά να είμαστε απόλυτοι, που δείχνουν ότι οι άντρες και οι γυναίκες λειτουργούν εντελώς διαφορετικά, και αν τα διαβάσετε σίγουρα θα βρείτε πολλές ομοιότητες.

  • Όταν πηγαίνει ένας άντρας στην τουαλέτα, συνήθως πηγαίνει για έναν και μόνο λόγο. Οι γυναίκες χρησιμοποιούν τις τουαλέτες και ως χώρους κοινωνικής συναναστροφής και μπορεί σε αυτές να κάνουν και μια εγκάρδια φίλη.
  • Οι άντρες έχουν πάθος με το τηλεκοντρόλ και αλλάζουν συνεχώς κανάλι, ενώ οι γυναίκες συνήθως δεν έχουν πρόβλημα να δουν διαφημίσεις.
  • Οι γυναίκες συνήθως κατηγορούν τους άντρες ότι είναι αναίσθητοι, δεν δίνουν μεγάλη προσοχή σε αυτά που τους λες, δεν είναι συμπονετικοί, δεν μιλάνε πολύ, δεν αφοσιώνονται στις σχέσεις τους, προτιμούν το σεξ από τον έρωτα και αφήνουν σηκωμένο το καπάκι της τουαλέτας.
  • Οι άνδρες κατηγορούν τις γυναίκες ότι φλυαρούν χωρίς να μπαίνουν στην ουσία του θέματος, ότι είναι άσχετες στην οδήγηση, ότι δεν έχουν αίσθηση του προσανατολισμού, ότι πολλές φορές δεν παίρνουν πρωτοβουλίες στο σεξ και αφήνουν κατεβασμένο το καπάκι της τουαλέτας.
  • Οι άντρες δεν μπορούν σχεδόν ποτέ να βρουν αυτό που ψάχνουν, ενώ οι γυναίκες ως δια μαγείας βρίσκουν σχεδόν τα πάντα.
  • Οι άνδρες νομίζουν ότι είναι το πιο λογικό φύλο. Οι γυναίκες ξέρουν ότι αυτές είναι το λογικότερο φύλο.
  • Οι άντρες απορούν με τον τρόπο που μια γυναίκα μπορεί να μπει σε ένα δωμάτιο και να παρατηρήσει σχεδόν τους πάντες, ενώ οι γυναίκες απορούν με την έλλειψη παρατηρητικότητας των ανδρών.
  • Οι γυναίκες δεν μπορούν να καταλάβουν πως οι άντρες μπορούν να παρκάρουν σε ένα πολύ στενό χώρο με 3 κινήσεις και χωρίς να ασχοληθούν με το καθρεφτάκι του αυτοκινήτου, αλλά αδυνατούν να βρουν το σημείο G.
  • Aν χαθεί ένας άντρας σπάνια θα ρωτήσει κάποιον περαστικό, καθώς αυτό δείχνει αδυναμία, ενώ οι γυναίκες συνήθως σταματούν αμέσως να ρωτήσουν.

Όπως καταλαβαίνετε η λίστα μπορεί να συνεχιστεί, ωστόσο οι περισσότεροι από εσάς πιάσατε το νόημα και σίγουρα πιάσατε τον εαυτό σας να συμφωνεί με τα περισσότερα από τα παραπάνω.


Διαβάστε επίσης: 5 χαρακτηριστικά ενός άντρα που ελκύουν τις γυναίκες

Share.

Comments are closed.