Αυτοί είναι οι 9 λόγοι που απωθείς τις γυναίκες

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Δυσκολεύεσαι να βγεις ραντεβού με μια γυναίκα; Οι γυναίκες σε θεωρούν τόσο βαρετό, που σε αποφεύγουν σαν τον διάολο το λιβάνι; Λυπούμαστε που στο λέμε τόσο χύμα, αλλά φίλε μου, κάτι κάνεις και τις απωθείς.

Καταρχήν μην τα βάφεις μαύρα, γιατί δεν είσαι ο μόνος άντρας που του συμβαίνει αυτό, καθώς υπάρχουν αρκετοί τύποι σαν και σένα, οι οποίοι θεωρούν ότι οι ίδιοι είναι μια χαρά, και οι άλλοι έχουν το πρόβλημα. Πριν αρχίσεις να λες “μάλλον παραείμαι καλός” ή “οι γυναίκες επιλέγουν να βγαίνουν μόνο με μ@λ%κ#ς”, ίσως θα πρέπει να καθίσεις και να διαβάσεις αυτά που έχουμε να σου πούμε, τα οποία θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις τι κάνεις λάθος και πως μπορείς να το διορθώσεις.

Ψέματα

Καταρχήν ξεκινάμε με το μέγα λάθος που κάνουν πολλοί άντρες για να κερδίσουν μια γυναίκα: της λένε ψέματα. Είναι τελείως απαράδεκτο να προσπαθήσεις να ξεκινήσεις μια σχέση βασισμένη στα ψέματα, γιατί κάποτε θα αποκαλυφθείς, και τότε άντε να “μαζέψεις” αυτά που είπες. Μπορεί να  ακούγεται λίγο μελό, αλλά ο μόνος τρόπος για να ανθίσει η αγάπη, είναι η ειλικρίνεια. Με άλλα λόγια, καμία γυναίκα δεν θέλει έναν ψεύτη.

Παιχνίδια του μυαλού

Η χειραγώγηση, χωρίς αμφιβολία, είναι μια καταχρηστική συμπεριφορά είτε γίνεται από άνδρες, είτε από γυναίκες. Κάνεις το θύμα για να σε λυπηθεί και να μείνει κοντά σου; Ή την απειλείς για την σταθερότητα στην σχέση σας προκειμένου να πάρεις αυτό που θέλεις; Αυτό είναι χειραγώγηση φίλε μου, και το να χρησιμοποιείς την αγάπη της προς εσένα ως όπλο εναντίον της, είναι αισχρό και δεν της αξίζει να είναι μαζί σου.

Ιδιοτέλεια

Με άλλα λόγια είσαι “παρτάκιας” και αυτός είναι ένας πολύ σημαντικός λόγος που οι γυναίκες χωρίζουν από έναν άντρα. Στην πραγματικότητα, είναι και ένας από τους λόγους που πολλοί άνθρωποι παίρνουν διαζύγιο. Είναι πολύ σημαντικό να ενδιαφέρεσαι για την σύντροφο σου και να μην λειτουργείς με γνώμονα μόνο τον εαυτό σου, όπως πρέπει να κάνει και αυτή για σένα. Για παράδειγμα, την επόμενη φορά σκέψου να της κάνεις ένα όμορφο δώρο, και όχι κάτι για να βγεις από την υποχρέωση. Να δεις που θα το εκτιμήσει.

Αλαζονεία

Σε κανέναν δεν αρέσει η συζήτηση με έναν αλαζόνα, και ιδιαίτερα στις γυναίκες. Έτσι, απέφυγε να μιλάς συνέχεια για τα επιτεύγματα σου και όταν σου κάνουν μια φιλοφρόνηση, να την αποδέχεσαι με έκπληξη και σεμνότητα. Μπορείς να έχεις αυτοπεποίθηση αλλά μην την αφήσεις να μετατραπεί σε έπαρση. Η μετριοφροσύνη είναι μια δύναμη που πρέπει να εκμεταλλευτείς.

Δεν έχεις φιλοδοξίες

Οι γυναίκες προσελκύονται από τους άνδρες που έχουν φιλοδοξίες. Τους αρέσει να βλέπουν έναν άντρα που προσπαθεί να επιτύχει τα όνειρα του. Ακόμα και οι ιδιαίτερα δυναμικές γυναίκες, θεωρούν αυτούς τους άνδρες ακαταμάχητους. Η φιλοδοξία είναι τα πάντα. Όχι μόνο για να βελτιώσεις την ζωή σου, αλλά για να ενισχύσεις τον σεβασμό που τρέφει μια κυρία για σένα.

Καλοί τρόποι

Δεν ξέρουμε αν έχεις δει το Kingsman ή έχεις διαβάσει τα άρθρα μας για τα πράγματα που καθιστούν ένα gentleman, αλλά πάντα θα πρέπει να θυμάσαι ότι οι τρόποι είναι αυτοί που κάνουν έναν άντρα. Καμία γυναίκα δεν θέλει να κάνει σχέση με έναν αγροίκο, οπότε να προσέχεις τον τρόπο που της μιλάς, να μην τη διακόπτεις όταν μιλάει, να είσαι ευγενικός με τους σερβιτόρους και γενικά να μην είσαι κάφρος!

Εξαρτάσαι συναισθηματικά

Καμία γυναίκα δεν θέλει έναν άντρα κολλημένο πάνω της. Οκ, καταλαβαίνουμε ότι σου αρέσει, αλλά πρέπει να αφήνεις χώρο στον άλλον. Η ανεξαρτησία είναι ελκυστική σε έναν άντρα, και θα πρέπει να μην εξαρτάται η δική σου ζωή αποκλειστικά από την δική της. Θα πρέπει να έχεις τους φίλους σου, τα χόμπι σου και φυσικά τους δικούς σου στόχους, όπως κάνει και αυτή.

Είσαι βαρετός

Αν δεν έχεις πάθος σαν άνθρωπος και δεν μπορείς να βρεις ένα θέμα συζήτησης, οι πιθανότητες να βγεις δεύτερο ραντεβού με μια γυναίκα είναι πολύ μικρές. Αν δεις ότι κομπλάρεις, ένα κόλπο είναι να αρχίσεις να της κάνεις ερωτήσεις για τον εαυτό της, και στην συνέχεια να την αφήσεις να μιλάει. Όσο περισσότερο αφήνεις τους ανθρώπους να μιλάνε για τον εαυτό τους, τόσο περισσότερο σε συμπαθούν.

Κακή αναπνοή

Όσο και αν δεν το πιστεύεις, οι γυναίκες έχουν κατά μέσο όρο 43% περισσότερα οσφρητικά κύτταρα στο μυαλό τους απ’ ‘ότι οι άνδρες. Τι σημαίνει αυτό; Ότι έχουν καλύτερη αίσθηση της όσφρησης από εμάς και μπορούν να καταλάβουν ακόμα και αν βούρτσισες τα δόντια σου το πρωί!


Διάβασε επίσης: 12 πράγματα που οι γυναίκες μισούν στην εμφάνιση ενός άνδρα

Share.

Comments are closed.