Αυτό το εκπληκτικό σπίτι στο Sydney Harbour είναι το ιδανικό beach pad

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Με άμεση πρόσβαση στην παραλία και με ένα ασυναγώνιστο design Double Bay, από τους Saota Architects, προσφέρει όλα όσα μπορούμε να ζητήσουμε και πολλά άλλα.

Οι ευρύχωροι εσωτερικοί χώροι, οι αυστηρές γραμμές και η θάλασσα είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά που κάνουν αυτό το σπίτι του Double Bay μια εκπληκτική ιδιοκτησία.

Σχεδιασμένο από τους Saota Architects για να φτιάξουν την καλύτερη θέα στη θάλασσα, για να μην αναφέρουμε τις 129 ημέρες ηλιοφάνειας που κάνουν το Harbour Sydney ένα από τα καλύτερα μέρη στον κόσμο για να ζήσει κανείς.

Ενώ ο τελευταίος όροφος αυτού του σπιτιού μπορεί να βλέπει έξω στο δρόμο, σας παρέχεται ιδιωτικότητα με οθόνες που έχουν κατασκευαστεί από ένα ειδικό αλυσοειδές υλικό που ονομάζεται Kaynemaile. Το οποίο είναι κατασκευασμένο από ένα πολυανθρακικό που είχε αρχικά κατασκευαστεί για την ταινία Lord of the Rings. Αυτό σημαίνει ότι έχετε υπέροχη θέα και μεγάλη ιδιωτικότητα.

Η σκάλα είναι τυλιγμένη με ένα μανδύα απο ξύλινες περσίδες, που ρέουν γύρω από τις σκάλες για να τονίσουν το περίγραμμα της. Αυτό βοηθά να δώσει στις σκάλες μια ομαλή σιλουέτα και επιτρέπει να μπει περισσότερο φως στο υπόλοιπο σπίτι.

Καθώς συνεχίζετε μέσα από το σπίτι, στην πλευρά του κόλπου, μπαίνετε σε ένα μεγάλο ανοιχτό χώρο. Με μερικά βήματα να χωρίζουν τον χώρο σε πιο επίσημο χώρο κουζίνας, τραπεζαρίας και καθιστικού, είναι ο ορισμός της κομψής, ευρύχωρης διαβίωσης.

Αυτός ο χώρος ανοίγει εξ ολοκλήρου στον κόλπο. Όταν τα παράθυρα τραβιούνται πίσω, δεν υπάρχουν κολώνες που εμποδίζουν την θέα σε ένα από τα ωραιότερα φυσικά λιμάνια που έχει να προσφέρει η Αυστραλία.

Για να μην αναφέρουμε τα υπνοδωμάτια στον τελευταίο όροφο. Κοιτώντας στα πίσω παράθυρα, θα ξυπνάτε σε μια από τις πιο εκπληκτικές θέες στο νότιο ημισφαίριο – που θα κάνουν λίγο ευκολότερο το πρωινό της Δευτέρας.

Αυτό είναι ακριβώς αυτό που θέλετε από ένα σπίτι στο Σίδνεϊ. Σχεδιασμένο για να βελτιστοποιήσει την θέα του εξωτερικού κόσμου, οι εσωτερικοί χώροι είναι κομψοί και εκλεπτυσμένοι και αρκετά cool για να σας δώσουν μια εξαιρετική εσωτερική εναλλακτική λύση σε μία από τις σπάνιες μέρες που ο ήλιος δεν λάμπει. Αλλά, ας είμαστε ειλικρινείς, αυτό δεν πρόκειται να συμβεί πολύ συχνά …

Share.

Comments are closed.