Αυτό είναι ίσως το πιο όμορφο ηχείο που έχουμε δει τελευταία

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Δεν είναι μυστικό ότι η Native Union έχει δημιουργήσει μερικά από τα πιο όμορφα τεχνολογικά αξεσουάρ στον κόσμο, από συσκευές ασύρματης φόρτισης έως μαρμάρινες θήκες για iPhone. Τώρα η εταιρεία εισέρχεται σε έναν εντελώς νέο χώρο, τον ήχο.

Κατασκευασμένο σε συνεργασία με την γαλλική εταιρία La Boite Concept που ειδικέυεται στον ήχο, το ηχείο PR01 της Native Union έχει έναν κομψό σχεδιασμό με ρετρό στοιχεία, καθιστώντας το την ιδανική προσθήκη σε οποιοδήποτε χώρο. Όσον αφορά το ηχητικό κομμάτι, το ηχείο αυτό δεν υστερεί σε τίποτα καθώς χρησιμοποιεί την διπλωματική ευρεσιτεχνία του 1970, με αποτέλεσμα να παράγει έναν ζεστό και συναισθηματικό ήχο, “με μια ασύγκριτη ακουστική σαν να ακούς μια ζωντανή ορχήστρα”, σχολιάζει η εταιρεία.

Δυστυχώς, δεν υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης Wifi, αλλά το ηχείο διαθέτει δύο θύρες AUX, δύο θύρες USB, θύρα USB-C, Bluetooth και ασύρματη φόρτιση. Μια έξυπνη κίνηση ήταν η προσθήκη ενός μυστικού συρταριού, ώστε να αποκρύψετε (και να φορτίσετε) τις συνδεδεμένες συσκευές σας ενώ ακούτε.

Σε μια θάλασσα από φθηνά πλαστικά ηχεία, αυτό είναι το ηχείο για τον άνδρα που πάνω απ ‘όλα εκτιμά την ποιότητα και το στυλ, χωρίς να παραβλέπει καμία πτυχή του οικιακού του χώρου. Δεν είναι φθηνό, αλλά αξίζει τον κόπο.

Η τιμή του ανέρχεται στα €800,00 και μπορείτε να το αγοράσετε εδώ.

Share.

Comments are closed.