Αυτή η κατοικία στην κορυφή του λόφου στο Λος Άντζελες είναι για Όσκαρ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το Stradella έχει εκπληκτική θέα στο λεκανοπέδιο του LA, που αποτυπώνει το πλήρες πανόραμα από το Downtown έως τη Century City.

Όλοι θέλουμε να ζήσουμε σαν κινηματογραφικοί αστέρες στο Λος Άντζελες. Με τέλεια θέα στον ορίζοντα της πόλης, ο ωκεανός στα νότια και τα βουνά στα ανατολικά – είναι μια πόλη γεμάτη εκπληκτική θέα και ανθρώπους.

Και αυτό το σπίτι, στο όμορφο Bel Air, μας προσφέρει ότι ζητάμε. Το Stradella, μετά την ανακαίνιση του υπάρχοντος σπιτιού της δεκαετίας του 1970, είναι το ακίνητο που αξίζει ένα Όσκαρ. Με εκπληκτική θέα στο λεκανοπέδιο του LA, που προσφέρει ένα πλήρες πανόραμα από το Downtown έως τη Century City. Το σπίτι ξανασχεδιάστηκε για να αφήσει περισσότερο φώς να μπει μέσα απο την Δυτική Ακτή, και για να αποκτήσει περισσότερη θέα απο ψηλά και περισσότερο πράσινο περιβάλλον.

Καθώς ανεβαίνετε στο Stradella, μέσα από μια δασώδη πλαγιά, η πρόσοψη της εισόδου έχει δημιουργηθεί ως γλυπτό – ένα τεράστιο στήριγμα που συνδέει το σπίτι στην πλαγιά του λόφου. Στο εσωτερικό, η αρχιτεκτονική – που δημιουργήθηκε από τη SAOTA – είναι εξίσου εντυπωσιακή, με ασύμμετρους διάδρομους, συρόμενα παράθυρα και υπνοδωμάτια που καταλήγουν σε εξωτερικές βεράντες.

Η μπροστινή βεράντα, είναι ανακατασκευασμένη ώστε να συνδυάζεται άψογα με την πλούσια δασώδη τοποθεσία, όπου διαθέτει μια πισίνα με πρασινάδα κατά μήκος της για να διευκολύνει τη μετάβαση από το δασώδες στο υγρό στοιχείο. Ένας θόλος μήκους 40 μέτρων, που βρίσκεται στην ανατολική βεράντα γύρω από τον γαλάζιο ουρανό και τους φοίνικες, είναι ένας από τους πολλούς άνετους χώρους που παρέχονται για υπαίθρια τραπεζαρία και χαλάρωση.

Η φύση είναι ένα θέμα που συνεχίζει στην παλέτα της ιδιοκτησίας. Εξισορροπώντας τους ζεστούς και τους φυσικούς τόνους, δημιουργείται ένας κομψός καμβάς γαλλικού ασβεστόλιθου και λευκού γύψου με στοιχεία απο χαλκό και αλουμίνιο. Στο εσωτερικό, τα γκρί ξύλα συμπληρώνουν τον χαρακτήρα του σπιτιού, εκλεπτυσμένο, ραφιναρισμένο, απλά εκπληκτικό.

Είναι ένα ονειρεμένο σπίτι, και απλό. Κρυμμένο από την πολυσύχναστη καθημερινότητα του Λος Άντζελες, αλλά με μια θέση που μπορεί κανείς να διακρίνει όλη την πόλη, αυτό είναι το καλύτερο και των δύο κόσμων – και με άφθονους φοίνικες, επίσης …

Share.

Comments are closed.