“Άντε γ@μ#σου. Επόμενη ερώτηση”: Η απάντηση του Άνταμ Ντράιβερ σε θεατή της ταινίας “Ferrari”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Άνταμ Ντράιβερ, ο οποίος υποδύεται τον θρύλο του μηχανοκίνητου αθλητισμού Έντσο Φεράρι στην ταινία του Μάικλ Μαν με τίτλο Ferrari, δεν συγκράτησε την ψυχραιμία του σε μια επιθετική ερώτηση που του έγινε από ένα μέλος του κοινού στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Camerimage στην Πολωνία την Κυριακή.

Κατά τη διάρκεια ενός Q&A μετά την προβολή της ταινίας, στην οποία ο Ντράιβερ πρωταγωνιστεί πλάι στην Πενέλοπε Κρουζ, ένα μέλος του κοινού ρώτησε τον ηθοποιό για τις σκηνές του τροχαίου ατυχήματος.

“Τι γνώμη έχετε για τις σκηνές σύγκρουσης;” ρώτησε το μέλος του κοινού. “Έδειχναν αρκετά σκληρές, δραστικές και, πρέπει να πω, για μένα φτηνιάρικες. Εσείς τι πιστεύετε;”

Ο Ντράιβερ έδωσε μια λακωνική απάντηση: “Άντε γ@μ#σου. Δεν ξέρω. Επόμενη ερώτηση”.

Η “Ferrari” είναι μία βιογραφική ταινία του ιδρυτή της ιταλικής μάρκας. Χαρακτηρίζει ένα από τα πιο δύσκολα χρόνια της ζωής του – το 1957 – κατά τη διάρκεια του οποίου πάλεψε για να κρατήσει καθαρό το όνομα της εταιρείας του, ήρθε αντιμέτωπος με τη Maserati στην πίστα και αγωνίστηκε να ξεπεράσει τον θάνατο του γιου του, Ντίνο το προηγούμενο έτος.

Τον Οκτώβριο, ο Ντράιβερ μίλησε στο Variety σχετικά με το να βρίσκεται πίσω από το τιμόνι ενός τροποποιημένου μονοθέσιου αγωνιστικού αυτοκινήτου ανοιχτού τροχού για την ταινία, χαρακτηρίζοντας την εμπειρία “τρομακτική”.

“Σε τηλεμεταφέρει πίσω στην εποχή και συνειδητοποιείς ότι αν στρίψεις αριστερά ή δεξιά με λάθος τρόπο, τότε είσαι νεκρός”, είπε ο Ντράιβερ στο Variety στην πρεμιέρα της ταινίας στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης. “Υπάρχουν τουλάχιστον ζώνες ασφαλείας στα νεότερα αυτοκίνητα”.

Η ταινία “Ferrari” θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 25 Δεκεμβρίου.


Διαβάστε επίσης: Ο Άνταμ Ντράιβερ είναι σχεδόν αγνώριστος στο πρώτο τρέιλερ της ταινίας “Ferrari”

Share.

Comments are closed.