Ακόμα μια πόλη στην Ιταλία πουλάει σπίτια για μόνο 1 ευρώ!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Πριν από αρκετούς μήνες σας είχαμε αναφέρει ότι μπορείτε να γίνετε ιδιοκτήτες ενός σπιτιού σε μερικές όμορφες μικρές πόλεις στην Ιταλία, πληρώνοντας μόνο 1 ευρώ.

Μπορεί να σας ακούγεται απίστευτο, ωστόσο εδώ και αρκετό καιρό, μερικές μικρές και γραφικές πόλεις στην Ιταλία διαθέτουν σπίτια προς πώληση για μόλις 1 ευρώ, προκειμένου να αποκτήσουν την παλιά τους δόξα. Φυσικά, όπως λέει και η παροιμία “ότι λάμπει δεν είναι χρυσός”, καθώς τα σπίτια είναι παλιά και συνοδεύονται από αρκετά προβλήματα, τα οποία πρέπει να φροντίσουν οι νέοι ιδιοκτήτες. Με άλλα λόγια, τα σπίτια είναι φθηνά αλλά χρειάζονται οπωσδήποτε ανακαίνιση.

 

View this post on Instagram

 

🇮🇹 Sì… Viaggiare CAMPANIA • 🏆 Oggi siamo in viaggio con @_vero_______ • Foto selezionata da: @stcob83 • Sì Viaggiare Group Founders: ✔️ @fabber86 ✔️ @stcob83 • 🔻Segui @siviaggiare_italia, e scopri le altre nostre gallery su @siviaggiare_network • #zungoli #living_italia #shotz_of_italia #italy_photolovers #italiastyle20 #loves_united_campania #new_photocampania #yallerscampania #campania_illife #italiastyle_campania #new_photoitalia #italy_illife #campania #yallersitalia #thehub_campania #thehub_italia #loves_united_italia #igersavellino #loves_campania #italia #vivocampania #campaniadavivere #ph_of_thickness #sud_super_pics #ig_campania #ig_avellino #volgoavellino #paesaggiirpini

A post shared by Sì… Viaggiare | CAMPANIA 🇮🇹 (@siviaggiare_campania) on

Ακολουθωντας λοιπόν το παράδειγμα των άλλων πόλεων, όπως η Ollolai στη Σαρδηνία η Sambuca στη Σικελία και η Zungoli κοντά στην ακτή Αμάλφι και τη Νάπολη, η πόλη Bisaccia, η οποία βρίσκεται νότια της Καμπανίας και απέχει περίπου 130 χιλιόμετρα από τη Νάπολη, διαθέτει 90 κατοικίες προς πώληση, σε μια προσπάθεια να κινητοποιήσουν τους ανθρώπους να μετακομίσουν εκεί.

Αυτό ωστόσο που έχει ενδιαφέρον είναι ότι σε αντίθεση με τις άλλες πόλεις που προσφέρουν κατοικίες για 1 ευρώ, στην Bisaccia οι αγοραστές δεν υποχρεούνται να ολοκληρώσουν την ανακαίνιση μέσα σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και ούτε να υποβάλλουν ένα λεπτομερές σχέδιο ανακαίνισης, καθώς τα ακίνητα αυτά ανήκουν στις τοπικές αρχές και εγκαταλήφθηκαν έδω και πολλά χρόνια από τους αρχικούς ιδιοκτήτες τους.

Η Bisaccia επηρεάστηκε έντονα από τη μετανάστευση αλλά και από μια σειρά σεισμών (ο τελευταίος ήταν το 1980), ωστόσο οι κάτοικοι της, οι οποίοι είναι ιδιαίτερα ευγενικοί και φιλόξενοι, δουλεύουν σκληρά για να αποκτήσει η πόλη τους της παλιά της δοξα.

Ο δήμαρχος της πόλης δήλωσε πως είναι ευπρόσδεκτοι όλοι οι μελλοντικοί αγοραστές και πως όλη η διαδικασία της διάθεσης των ακινήτων θα είναι γρήγορη και ομαλή, καθώς δεν θα υπάρχουν προβλήματα με πρώην ιδιοκτήτες ή τρίτους.


Διαβάστε επίσης: Ένα σπίτι-φρούριο που δεν παθαίνει τίποτα ακόμα και σε πυρηνική καταστροφή!

Share.

Comments are closed.