8 πολυτελή πράγματα που αξίζει να επενδύσετε τα λεφτά σας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Κάθε gentleman εκεί έξω αξίζει να έχει τα καλύτερα πράγματα στη ζωή και δεν θα πρέπει να συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο. Σίγουρα αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να επιτευχθεί εύκολα, καθώς δεν έχουν όλοι την οικονομική δυνατότητα να αποκτήσουν πολυτελή αντικείμενα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να προσπαθήσουν.

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν αντικείμενα τα οποία θεωρούνται από πολύ κόσμο, πολυτελή, μόνο και μόνο επειδή παίζουν τον “ρόλο” του συμβόλου κύρους, με πολλά από αυτά ωστόσο να υστερούν σε ποιότητα, απόδοση ή εμφάνιση απ’ ό,τι τα λιγότερο ακριβά υποκατάστατα τους. Από την άλλη μεριά όμως, υπάρχουν μερικά αντικείμενα που αξίζουν και την τελευταία δεκάρα, και κάθε άντρας θα πρέπει να φιλοδοξεί να τα αποκτήσει κατά την διάρκεια της ζωής του.

Ένα bespoke κοστούμι

Ένα bespoke κοστούμι δεν είναι τίποτα λιγότερο από ένα έργο τέχνης. Φτιάχνεται από την αρχή, έχετε την δυνατότητα επιλογής του υφάσματος και το πιο σημαντικό είναι ότι θα έχει άψογη εφαρμογή. Μπορεί να είναι λίγο πιο ακριβό, ωστόσο το αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει και θα αποδείξει ότι άξιζε και την τελευταία δεκάρα.

Ένα ζευγάρι χειροποίητα παπούτσια

Τα παπούτσια είναι το υπόβαθρο της ντουλάπας ενός άνδρα και το πρώτο πράγμα που συνήθως προσέχουν οι γυναίκες στην εμφάνιση σας. Μία φορά στη ζωή σας αξίζει να επενδύσετε σε ένα ζευγάρι χειροποίητα παπούτσια, τα οποία με λίγη περιποίηση μπορούν να σας κρατήσουν μια ζωή και ίσως χρειαστεί να μην αγοράσετε ξανά ένα αντίστοιχο ζευγάρι.

Ένα πολυτελές ρολόι

Αν θέλετε να βλεπετε την ώρα με στυλ και να τραβάτε τα βλέμματα πάνω σας σε κάθε επίσημη και ανεπίσημη περίσταση, ένα πολυτελές ρολόι σίγουρα θα αναβαθμίσει την εμφάνιση σας, θα σας κάνει να ξεχωρίσετε και θα σας προσδώσει κύρος.

Ένα κασμιρένιο παλτό

Είναι ένα κομμάτι το οποίο θα σας κρατήσει ζεστό, θα αναβαθμίσει το στυλ σας και φυσικά θα ταιριάζει υπέροχα πάνω από το bespoke κοστούμι σας.

Μια πένα

Επειδή ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες, σε καμια περίπτωση δεν θα θέλατε να βγάλετε από την τσέπη σας έναν bic με μασημένο καπάκι ή ένα τυχαίο διαφημιστικό στυλό, για να βάλετε την υπογραφή σας. Γι’αυτό λοιπόν θα πρέπει να επενδύσετε σε ένα πολυτελές στυλό ή μια πένα, όπως κάνει κάθε σωστός gentleman.

Ένας δερμάτινος χαρτοφύλακας

Ένας δερμάτινος χαρτοφύλακας, εκτός από το να μεταφέρει το λαπτοπ ή τα προσωπικά σας αντικείμενα, μπορεί να αναβαθμίσει το στυλ σας και φυσικά θα δείχνει ότι είστε επαγγελματίας.

Ένα όμορφο αυτοκίνητο

Είτε είναι μοντέρνο, είτε κλασικό, κάθε άντρας θα πρέπει να έχει την ευκαιρία να βρεθεί πίσω από το τιμόνι του αυτοκινήτου των ονείρων του.

Ένα έργο τέχνης

Η διακόσμηση του σπιτιού σας αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα σας, και σίγουρα δεν υπάρχει τιποτα πιο ιδιαίτερο σε ένα σπίτι από ένα έργο τέχνης. Απλά βεβαιωθείτε ότι είναι μια αξιόλογη επένδυση, πριν προχωρήσετε στην αγορά του.


Διαβάστε επίσης: 10 κανόνες που δεν πρέπει να παραβιάζεις αν θέλεις να θεωρείσαι καλοντυμένος

Share.

Comments are closed.