8 “αξεσουάρ” που δεν θα φύγουν ποτέ από την μόδα…

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αξεσουάρ: καμία αξιοπρεπής εμφάνιση δεν είναι ολοκληρωμένη χωρίς αυτά. Είναι αυτό που είναι η σάλτσα μπεαρνέζ σε μια μπριζόλα, το βούτυρο στο ψωμί, η ελιά σε ένα μαρτίνι. Πιάσατε το νόημα…

Μερικές φορές ωστόσο, ένα αξεσουάρ δεν είναι απαραίτητα κάποιο υλικό αγαθό, καθώς μπορεί να είναι η συμπεριφορά και οι καλοί τρόποι ενός άνδρα, που μόνο ο ίδιος μπορεί να τελειοποιήσει, τα οποία στην ουσία είναι τα “εργαλεία” που καθορίζουν την προσωπικότητα και το στυλ του.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τα “αξεσουάρ” που όλοι οφείλετε να έχετε και δεν πρόκειται να φύγουν ποτέ από την μόδα…

Ένα αξιοπρεπές χαμόγελο

Ακόμα κι αν δεν έχετε μαργαριταρένια δόντια, δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να μπορείτε να χαμογελάτε. Τα χαμόγελα δεν κοστίζουν τίποτα και διαρκούν μια ζωή, γι ‘αυτό χρησιμοποιήστε τα όσο πιο συχνά μπορείτε.

Μια όμορφη γυναίκα να σας κρατάει από το μπράτσο

Όλοι γνωρίζουμε ότι η ομορφιά βρίσκεται παντού και με διαφορετικές μορφές, ωστόσο τίποτα δεν δείχνει καλύτερο σε έναν άνδρα από μια όμορφη ή έξυπνη ή με χιούμορ γυναίκα δίπλα του. Αν είστε τυχεροί και βρείτε και τα τρία, τότε παντρευτείτε την. Σίγουρα θα βγάζει τον καλύτερο εαυτό σας προς τα έξω.

Καλοί τρόποι

Όλοι συχνά ξεχνάμε πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν οι καλοί τρόποι. Φυσικά δεν μιλάμε μόνο στο να προσφέρετε το πανωφόρι σας σε μια κυρία, μιλάμε για καλούς τρόπους στο τραπέζι, να είστε ευχάριστη παρέα και να μην κρατάτε μούτρα ασχέτως τι σας συμβαίνει, να χαιρετάτε όταν μπαίνετε σε ένα μέρος, να μην ασχολείστε με το κινητό σας όλη την ώρα και γενικότερα να κρατάτε τους τύπους και να σας χαρακτηρίζει μια ευγένεια. Οι καλοί τρόποι είναι ένα πράγμα που όλοι οι άνθρωποι παρατηρούν και δίνουν στον άνδρα έναν αέρα επιτυχίας και ωριμότητας.

Γνώση

Λένε ότι η γνώση είναι η εξουσία και η δύναμη που κάνει τα πάντα γύρω μας να λειτουργούν. Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει περισσότερο έναν άνδρα στην ζωή του, από την περιορισμένη γνώση του τι συμβαίνει στον κόσμο γύρω του. Δεν χρειάζεται να μελετάτε όλη την ώρα, αλλά τουλάχιστον να μπορείτε να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας διαβάζοντας ένα βιβλίο, κάνοντας μια επίσκεψη σε μια γκαλερί τέχνης, διαβάζοντας αξιόλογα άρθρα στο ίντερνετ και γενικότερα ότι θεωρείτε ότι μπορεί να σας βοηθήσει.

Αυτοπεποίθηση

Η αυτοπεποίθηση είναι το Α και το Ω στον άντρα, καθώς μπορεί να τον εξελίξει και να τον κάνει καλύτερο σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Η αυτοπεποίθηση σε μερικούς άνδρες, που ήταν από τις μεγαλύτερες αποτυχίες της ιστορίας (Ναπολέων), τους έκανε να φτάσουν στην κορυφή και να παραμείνουν εκεί για χρόνια. Βρείτε κάτι στο οποίο είστε καλοί, το κάνετε καλά και είστε υπερήφανοι που το κάνετε τόσο καλά.

Αίσθηση του χιούμορ

Όπως και το χαμόγελο, η αίσθηση του χιούμορ πρέπει να αποτελεί μέρος του χαρακτήρα κάθε ανθρώπου. Το χιούμορ σε έναν άνδρα προσελκύει τους ανθρώπους γύρω του και τον βοηθά να αντιμετωπίζει διαφορετικά τις δύσκολες καταστάσεις. Προειδοποίηση: Υπάρχει μια λεπτή γραμμή μεταξύ του ελαφριού χιούμορ και του να γίνεις μ@λ#κας.

Υπομονή

Όταν λέμε υπομονή δεν εννοούμε να αφιερώνετε ώρες σε διαλογισμό για να την αποκτήσετε. Ως άνδρες, η υπομονή είναι μια αρετή που πολλοί από εμάς πρέπει να αποκτήσουμε με την πάροδο του χρόνου αν θέλουμε να ανταπεξέλθουμε στις μεγάλες δοκιμασίες της ζωής. Το ιδανικό είναι να μπορεί να εφαρμοστεί στις σχέσεις, την εργασία, τις επιχειρηματικές συμφωνίες και την ζωή γενικότερα. Είναι το κλειδί για να έχετε μια ευτυχισμένη ζωή χωρίς δράματα.

Οι φίλοι

Το τελευταίο και σημαντικότερο από όλα τα “αξεσουάρ” είναι οι φίλοι μας. Λένε ότι δεν μπορείς ποτέ να πετάξεις σαν αετός αν είσαι περιτριγυρισμένος από γαλοπούλες και αυτό είναι κανόνας. Επιλέξτε τους με σύνεση και μην ξεχνάτε ότι μερικοί φίλοι μένουν για πάντα.


Διαβάστε επίσης: 15 ταινίες που έκαναν ακόμα και τον πιο σκληρό τύπο εκεί έξω να δακρύσει!

Share.

Comments are closed.