7 πολυθρόνες που θα ζήλευαν ακόμα και τα… “Φιλαράκια”!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Έχεις τον καναπέ των ονείρων σου να κάθεται κομψά στο διαμέρισμα σου, και τώρα ήρθε η ώρα να σκεφτείς τι είδους πολυθρόνα θέλεις για να αράζεις το κορμί σου και να χαλαρώνεις μετά το τέλος μίας κουραστικής μέρας.

Ενω στην αγορά υπάρχει μια πληθώρα επιλογών, τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με μια ανακλινόμενη πολυθρόνα – όπως αυτές που είχαν ο Τζόι και ο Τσάντλερ στα “Φιλαράκια” -, η οποία προσφέρει μεγάλη άνεση σε σχέση με μια τυπική πολυθρόνα, και πολλές φορές διαθέτει επιπλέον χαρακτηρίστικά, όπως τηλεχειριστήριο, λειρουργία θέρμανσης, ακόμα και μασάζ!

Αν λοιπόν θέλεις στο σπίτι σου ένα τόσο λειτουργικό έπιπλο – αν και μπορεί να το μισεί η σύντροφος σου -, δεν έχεις παρά να δεις την παρακάτω λίστα, η οποία περιλαμβάνει μερικές από τις καλύτερες ανακλινόμενες πολυθρόνες που κυκλοφορούν και ταιριάζουν σε όλα τα γούστα.

Signature Design Ahley Yandel Recliner

Μπορεί να μην κάνει μασάζ ή να είναι θερμαινόμενη, ωστόσο ελέγχεται από τηλεχειριστήριο και είναι μια από τις καλύτερες της αγοράς.


Homall Recliner Chair

Η πολυθρόνα αυτή είναι ο ορισμός του απλού, αλλά λειτουργικού και άνετου. Χωρίς θέρμανση, χωρίς μασάζ, χωρίς τηλεχειριστήριο.


BestMassage Massaging Recliner

Η BestMassage Recliner έχει λειτουργία μασάζ και η ανάκλιση της γίνεται χειροκίνητα.


Oneinmil Heated and Padded Recliner

Μια πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή είναι αυτή η πολυθρόνα, η οποία κάνει μασάζ σε 8 σημεία – 5 διαφορετικά επίπεδα δόνησης, και διαθέτει θέρμανση, τηλεχειριστήριο και θύρα φόρτισης USB.


Seatcraft Equinox Recliner

Μια premium πολυθρόνα από γνήσιο δέρμα, η οποία αν και είναι η πιο ακριβή της λίστας, έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει την απόλυτη απόλαυση.


Mecor Massage Recliner

Μια περιστρεφόμενη πολυθρόνα που σχεδιάστηκε με γνώμονα την άνεση. Κάνει μασάζ σε 8 σημεία, είναι θερμαινόμενη και η ανάκλιση της γίνεται μέσω ενσωματωμένων κουμπιών.


RELAXZEN Longstreet Massaging and Heated Recliner

Μια ακόμα πολυθρόνα που αξίζει να επενδύσετε, η οποία κάνει μασάζ, είναι θερμαινόμενη και η ανάκλιση της γίνεται με τον παραδοσιακό τρόπο.


Διαβάστε επίσης: Φιλαράκια: Τα 25 πιο επικά επεισόδια της εμβληματικής σειράς

Share.

Comments are closed.