6 πανέμορφες βιβλιοθήκες που βρίσκονται σε σπίτια!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Όταν πρόκειται για αρχιτεκτονική, δεν είμαστε εξοικειωμένοι με ένα μόνο στυλ. Παρόλο που εκτιμούμε τον μοντέρνο και βιομηχανικό σχεδιασμό, αγαπάμε ιδιαίτερα τις κλασσικά σχεδιασμένες κατοικίες, οι οποίες αναμειγνύουν το σύχρονο με το vintage, αποπνέουν έναν αέρα μουσείου και φυσικά είναι απολύτως συνδεδεμένες με την πολυτελή διαβίωση.

Έτσι, με βάση τα παραπάνω, υπάρχουν έξι εκπληκτικά ακίνητα που παρατίθενται προς πώληση, τα οποία συνοδεύονται από χώρους με πανέμορφες βιβλιοθήκες, στους οποίους μπορεί κάποιος να εργαστεί ή να χαλαρώσει διαβάζοντας το αγαπημένο του μυθιστόρημα, πίνοντας ένα ποτήρι ουίσκι δίπλα στο τζάκι και έχοντας τον σκύλο του στα πόδια του.

12 East 69th, Νέα Υόρκη — 79 εκατ. δολάρια

Αυτό αρχοντικό στην περιοχή Upper East Side της Νέας Υόρκης, ήταν ένα από τα πιο ακριβά ακίνητα για το έτος 2019, καθώς μόνο η βιβλιοθήκη του, η οποία αποτελείται από δύο επίπεδα, είναι πέντε φορές μεγαλύτερη από τα περισσότερα διαμσερίσματα στην Νέα Υόρκη. Το ιστορικό ακίνητο των 1.858 τετραγωνικών μέτρων αποτελείται από 5 ορόφους και σχεδιάστηκε από τον διάσημο αρχιτέκτονα, William Bosworth, το 1883.

955 Vista Ridge Lane, Καλιφόρνια — 8,9 εκατ. δολάρια

Αυτό το πανέμορφο ακίνητο διαθέτει έναν χώρο δύο επιπέδων με πολλά ράφια για να δημιουργήσετε την δική σας συλλογή βιβλίων. Αν σας κουράσει η ανάγνωση, το ακίνητο των 1.470 τετραγωνικών μέτρων διαθέτει επίσης ενα κλειστό γήπεδο μπάσκετ.

18 Dovetail Lane, Καλιφόρνια — 15,5 εκατ. δολάρια

Το συγκεκριμένο ακίνητο διαθέτει μια βιβλιοθήκη που θα έβλεπε κανείς σε ένα κάστρο ή σε ένα παλιό αρχοντικό, καθώς για να φτάσει κανείς τα πιο ψηλά ράφια θα πρέπει να χρησιμοποιήσει μια σκάλα. Το γοτθικό στυλ με τα μεγάλα τοξωτά παράθυρα και τους πολυελαίους, κυριαρχεί και στους υπόλοιπους χώρους της κατοικίας των 1.534 τετραγωνικών μέτρων.

258 Horsemill Lane, Νέα Υόρκη — 29,5 εκατ. δολάρια

Αυτή η όμορφη διώροφη βιβλιοθήκη αυτού του σπιτιού στα Χάμπτονς, βρίσκεται ακριβώς στην είσοδο. Διαθέτει ένα μεγάλο τζάκι, εκπληκτική θέα και άφθονα ράφια για να αποθηκεύσει κανείς τα αγαπημένα του βιβλία. Το σπίτι προσφέρει μεγάλη ιδιωτικότητα, καθώς είναι χτισμένο σε ένα τεράστιο οικόπεδο που άνηκε στην ίδια οικογένεια από το 1600.

803 N Linden Drive, Καλιφόρνια — 33,4 εκατ. δολάρια

Αυτό το πανέμορφο ακίνητο διαθέτει έναν υπεροχο χώρο με πολλά ράφια για να αποθηκεύσει κανείς τα αγαπημένα του βιβλία. Ο χώρος σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα Hammid Gabbay, με σκοπό να μπορεί κάποιος να βυθιστεί χωρίς καμια όχληση σε ένα μυθιστόρημα δίπλα στο τζάκι.

Stonewall Farm, Νέα Υόρκη — 100 εκατ. δολάρια

Αυτό το ακίνητο των 2.230 τετραγωνικών μέτρων βρίσκεται λίγο πιο έξω από το Μανχάταν και εκτός από το γεγονός ότι διαθέτει έναν στάβλο για 88 άλογα, είναι ιδανικό και για αυτούς που λατρεύουν το διάβασμα, καθώς διαθέτει μια διώροφη βιβλιοθήκη που μπορεί να φολοξενήσει μια εκτεταμμένη συλλογή βιβλίων, και έναν πανέμορφο χώρο καθιστικού με τζάκι.


Διαβάστε επίσης: Αυτές είναι οι 10 πιο όμορφες βιβλιοθήκες στον κόσμο

Share.

Comments are closed.