10 καθημερινές συνήθειες των γυναικών που εκνευρίζουν τους άντρες

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ενώ οι άνδρες και οι γυναίκες φαίνεται να έχουν περισσότερα κοινά αυτές τις μέρες, υπάρχουν μερικές γονιδιακές διαφορές που τους κάνουν να ξεχωρίζουν, και είναι εμφανείς στις καθημερινές τους συνήθειες.

Για παράδειγμα, οι γυναίκες μπορούν να περάσουν ατελείωτες ώρες κουτσομπολεύοντας με τις φίλες τους, ενώ οι άντρες δεν θα ξοδέψουν παραπάνω από δύο λεπτά για την ίδια ακριβώς συζήτηση.

Στο σημερινό άρθρο, θα εξετάσουμε 10 καθημερινά πράγματα που κάνουν οι γυναίκες και οι άνδρες δεν αντέχουν. Ακόμα και αν μερικές γυναίκες δεν παραδέχονται ή δεν καταλαβαίνουν ότι τα κάνουν, συνήθως οι άντρες τα παρατηρούν ακόμα και από ένα χιλιόμετρο μακριά…

Μοιράζονται τα πάντα στα social media

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι γυναίκες κυριαρχούν στα social media, ακόμα και αν τα χρησιμοποιούν στον ίδιο βαθμό με τους άντρες. Ωστόσο οι γυναίκες τείνουν να μοιράζονται πολλές προσωπικές πληροφορίες στα social media, κάτι που οι άντρες δεν βρίσκουν και τόσο ελκυστικό. Ακόμα χειρότερο είναι όταν οι γυναίκες προσπαθούν να δείξουν ότι έχουν μια τέλεια ζωή, κάτι που φυσικά δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Σκέψεις για γάμο και παιδιά

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι περισσότερες γυναίκες έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους πότε θα ντυθούν νυφούλες και πότε θα γίνουν μάνες. Σίγουρα δεν θα αναφέρουν κάτι τέτοιο τους πρώτους μήνες μιας σχέσης, ωστόσο κάποια στιγμή θα σας την “σκάσουν” την βόμβα!

Φοράνε έντονο κραγιόν σε ένα ραντεβού

Σίγουρα τα κόκκινα χείλη δείχνουν υπέροχα, ωστόσο πολλοί άντρες δύσκολα θα φιλήσουν μια γυναίκα που φοράει πολύ έντονο κραγιόν, καθώς υπάρχει κίνδυνος να πασαλειφτούν.

Ξοδεύουν πολλά χρήματα σε πράγματα που δεν χρειάζονται

Τόσο οι άντρες, όσο και οι γυναίκες, ξοδεύουν αρκετά χρήματα σε διάφορα πράγματα, με μόνη διαφορά ότι οι γυναίκες ξοδεύουν συνήθως σε πράγματα που δεν χρειάζονται.

Βγάζουν συνεχώς selfies

Αυτό είναι κάτι που κάνουν οι περισσότερες γυναίκες και σε μεγαλύτερο βαθμό από τους άντρες, ωστόσο δεν είναι και πολύ κολακευτικό.

Συγκρίνουν τον εαυτό τους με άλλες γυναίκες

Αυτό δεν είναι κάτι που οι γυναίκες κάνουν επίτηδες, και είναι αρκετά ανθρώπινο να συγκρίνουμε τον εαυτό μας με άλλους, ωστόσο τα social media έχουν κάνει χειρότερη την κατάσταση. Αν ένας άντρας ενδιαφέρεται για εσάς, δεν χρειάζεται να ασχολήστε με το τι έχουν οι άλλες γυναίκες παραπάνω από εσάς.

Το παρακάνουν με το make-up

Συγγνώμη κορίτσια, αλλά το να ξοδεύετε 1.000 ευρώ σε καλλυντικά δεν σημαίνει ότι θα βρείτε και γκόμενο. Σίγουρα έχετε το δικαίωμα να κάνετε ότι θέλετε για την εμφάνιση σας, ωστόσο οι περισσότεροι άνδρες θέλουν να δουν τι κρύβεται κάτω από τα 100 στρώματα make-up.

Πρέπει να τις περιμένεις πολύ ώρα να ετοιμαστούν

Ένα πράγμα που απεχθάνονται οι περισσότεροι άντρες είναι να περιμένουν μια γυναίκα επειδή ακόμα δεν έχει ετοιμαστεί. Αν γνωρίζετε ότι σας παίρνει χρόνο να ετοιμαστείτε, ξεκινήστε πιο γρήγορα. Τόσο απλά!

Κουτσομπολεύουν

Μπορεί οι φίλες σας να τρελαίνονται για κουτσομπολιά και όταν τις παίρνετε τηλέφωνο να μιλάτε με τις ώρες για το ποιος έκανε τι, και με ποιον, ωστόσο κανένας άντρας δεν ενδιαφέρεται για τέτοιου είδους πληροφορίες.

Προτιμούν το τηλέφωνο τους

Αυτό είναι κάτι πολύ ενοχλητικό, ανεξάρτητα από το ποιος το κάνει, και σίγουρα δείχνει αγένεια. Την επόμενη φορά που θα βγείτε με κάποιον αφήστε το κινητό σας στην τσάντα σας.


Διαβάστε επίσης: 10 πράγματα που κανείς δεν θα σου πει πριν συγκατοικήσεις με μια γυναίκα

Share.

Comments are closed.