10 κανόνες για σένα που βγαίνεις με μία επιτυχημένη γυναίκα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Πολλοί είναι οι άντρες που συχνά κοιτάζουν μια επιτυχημένη γυναίκα και συχνά αναρωτιούνται πως θα μπορούσαν να την κερδίσουν. Συνήθως τους τρομάζει η ιδέα ότι θα τους απορρίψει και δεν προσπαθούν καν. Ωστόσο, όσοι από εσάς αρχίσατε να βγαίνετε με μια επιτυχημένη γυναίκα, υπάρχουν κάποιοι κανόνες που πρέπει να ακολουθήσετε.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε 10 βασικούς κανόνες που πρέπει να θυμάστε όταν συνοδεύετε μια επιτυχημένη γυναίκα (αν και ένας πραγματικός gentleman ακολουθεί τους ίδιους κανόνες, ανεξάρτητα από το πόσο ισχυρή είναι η συνοδός του).

10. Τηλεφωνική δεοντολογία

Αυτό που έχει σημασία για τις γυναίκες περισσότερο από τα χρήματα, το στυλ ή τους γυμνασμένους μύες, είναι οι τρόποι. Αυτό συμβαίνει, επειδή σε μια θάλασσα ανδρών – φαντασμάτων, οι καλοί τρόποι στην ψηφιακή επικοινωνία είναι το απόλυτο αφροδισιακό. Κρατώντας το τηλέφωνο σας κρυμμένο στο ραντεβού σας, απαντώντας άμεσα στα μηνύματα της, ακόμη και τολμώντας να την καλέσετε παρά να στείλετε μήνυμα για να της ζητήσετε να βγείτε ξανά, όλα αυτά θα σας χαρακτηρίσουν έναν αξιόλογο άντρα.

9. Περιποίηση, περιποίηση και ξανά περιποίηση

Αν δεν υπάρχουν άσχημες γυναίκες, μόνο τεμπέλες, τότε το ίδιο ισχύει και για τους άνδρες – και σπάνια θα συναντήσετε έναν επιτυχημένο άντρα ή μια γυναίκα που δεν είναι περιποιημένοι. Γιατί; Επειδή η περιποίηση είναι ένα σημάδι αυτοσεβασμού και σεβασμού προς τους άλλους, γεγονός που μπορεί να βελτιώσει δραματικά την αντίληψη κάποιου για εσάς. Αυτό σημαίνει ότι τα μαλλιά, η γενειάδα, το δέρμα, τα δόντια και τα νύχια σας, πρέπει να είναι άψογα. Μια επιτυχημένη γυναίκα δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο.

8. Ντυθείτε μόνοι σας

Αν θέλετε κάποιον να σας ντύσει, πάρτε τηλέφωνο την μαμά σας! Σοβαρά τώρα, νομίζετε ότι μια επιτυχημένη γυναίκα έχει χρόνο να σας ντύσει όπως και τον εαυτό της;  Μπορείτε να ψωνίσετε μαζί και να της ζητήσετε την γνώμη της σχετικά με τις επιλογές σας, αλλά μην της δώσετε την «ευθύνη» του στυλ σας. Ένας σύγχρονος άντρας αναλαμβάνει τη δική του εμφάνιση.

7. Μην είστε ατομιστές με τον χρόνο σας

Ο χρόνος είναι ένα από τα πιο πολύτιμα αγαθά που διαθέτουμε όλοι, και συνήθως είναι περιορισμένος. Ωστόσο, είναι καταπληκτικό το πόσοι άνδρες θεωρούν ότι ο χρόνος τους είναι πιο πολύτιμος από αυτόν του ατόμου που συνοδεύουν. Μια επιτυχημένη γυναίκα γνωρίζει πολύ καλά πως να ξοδεψει τον χρόνο της – πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα την συναντάτε πάντοτε σε χώρους που σας βολεύουν.

6. Να είστε ενημερωμένος

Οι επιτυχημένες γυναίκες συνήθως γνωρίζουν όλες τις ειδήσεις και τα τελευταία νέα που αφορούν την Ελλάδα και τον κόσμο. Είναι περισσότερο ενημερωμένες για τις τρέχουσες εξελίξεις, παρά για τις τάσεις και τα κουτσομπολιά, ενώ είναι ανα πάσα στιγμή έτοιμες να εκφέρουν την άποψη τους. Έτσι, αν βγαίνετε με μια επιτυχημένη γυναίκα, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι είστε αρκετά ενημερωμένος για να μπορέσετε να συνεχίσετε μαζί της.

5. Συμπεριφερθείτε της σωστά

Οι επιτυχημένες γυναίκες μπορεί να είναι σε θέση να φροντίσουν τον εαυτό τους καλύτερα από τους περισσότερους, αλλά χρειάζονται που και που λίγη περιποίηση από τους άλλους. Αυτό δεν σημαίνει απαραιτήτως ότι θα την γεμίσετε με κοσμήματα. Μπορείτε να της πάρετε εισιτήρια για το αγαπημένο της συγκρότημα, ή να της αγοράσετε ένα αντίγραφο του βιβλίου που ανέφερε ότι ήθελε να διαβάσει. Φυσικά μπορεί να τα κάνει και μόνη της όλα αυτά, αλλά το γεγονός ότι ακούσατε προσεκτικά τι της αρέσει και το χειριστήκατε ανάλογα θα εκτιμηθεί δεόντως.

4. Να είστε καλός ακροατής

Ο καθένας μπορεί να απογοητευτεί από τους συνεργάτες του, παρόλα αυτά οι επιτυχημένες γυναίκες σπάνια θα ξεσπάσουν στον χώρο εργασίας τους, γιατί κινδυνεύουν να χαρακτηριστούν ως “σκύλες”. Έτσι, αν θέλει να σχολιάσει κάποιον συνεργάτη της την ώρα που πίνετε το πρώτο σας κοκτέιλ, ακούστε την προσεκτικά. Πείτε της την γνώμη σας αν σας το ζητήσει – αλλά μόνο αν το ζητήσει. Και ποτέ, μα ποτέ να μην της πείτε τι θα έπρεπε να κάνει.

3. Μην περιμένετε να πάρει αυτή όλες τις αποφάσεις

Αν είναι επιτυχημένη, είναι πιθανότατα άσσος στην λήψη αποφάσεων – αλλά κουρασμένη απ’ όλο αυτό. Ο καλύτερος τρόπος για να ανακουφίσετε το άγχος της, ως αυτή που πρέπει να λαμβάνει όλες τις αποφάσεις, είναι να συμβουλευτείτε πρώτα την διάθεση της ( π.χ. Ταϊλάνδέζικο ή Μεξικάνικο;) και στην συνέχεια να κάνετε τις απαραίτητες ενέργειες. Αν δείτε ότι είναι αρκετά κουρασμένη για να επιλέξει οτιδήποτε, προτείνετε της ένα δείπνο στο σπίτι.

2. Περιμένετε σεξ με έντονο πάθος

Για μια επιτυχημένη γυναίκα, το σεξ δεν είναι ποτέ κάτι που πρέπει να είναι αυτή ο παθητικός αποδέκτης. Δεν θα είναι τίποτα λιγότερο από μια φωτιά στην κρεβατοκάμαρα – και θα έχει ιδέες που θα θελήσει να θέσει σε εφαρμογή. Να είστε έτοιμοι να δεχτείτε αυτές τις ιδέες και να συνεργαστείτε μαζί της.

1. Υποστηρίξτε την επιτυχία της

Άνδρες που προσελκύονται από μια επιτυχημένη γυναίκα και ταυτόχρονα απειλούνται από αυτήν – τα χρήματα της, την αυτοπεποίθηση της και τον τρόπο σκέψης της – είναι ανασφαλείς. Μην είσαι αυτός ο τύπος. Αντ ‘αυτού, να είσαι ο τύπος που δεν είναι μόνο περήφανος που είναι στο πλάι της, αλλά ενδιαφέρεται για τα μελλοντικά της σχέδια και την προσωπική της εξέλιξη.


Διαβάστε επίσης: Τα 10 πράγματα που παρατηρούν συνήθως οι γυναίκες μόλις σε γνωρίσουν

Share.

Comments are closed.