Δες πως μπορείς να βάλεις λίγη “Λάμψη” στην ζωή σου

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η δεύτερη πιο δημοφιλής ταινία τρόμου παγκοσμίως είναι η “Λάμψη” του Στάνλεϊ Κιούμπρικ, ακολουθώντας την ταινία “Ψυχώ”, του Άλφρεντ Χίτσκοκ. Η ιστορία ακολουθεί τον Τζακ Τόρανς (Τζακ Νίκολσον), έναν συγγραφέα τρόμου που χρειάζεται έμπνευση για το νέο του βιβλίο, και ελπίζει πως με το να γίνει ο νέος επιτηρητής ενός απομονωμένου και παλιού ξενοδοχείου στο Κολοράντο, θα του δώσει αρκετή έμπνευση για τη συγγραφή ενός καλού μυθιστορήματος τρόμου.

Μπορεί η ταινία στη αρχή να έλαβε κακές κριτικές, αφού μάλιστα προτάθηκε για τα βραβεία Χρυσά Βατόμουρα, ωστόσο με τον καιρό έλαβε καλές κριτικές και σήμερα θεωρείται από τις καλύτερες ταινίες όλων των εποχών καθώς και ένα από τα αριστουργήματα του Κιούμπρικ. Όσοι έχουν δει την ταινία σίγουρα θυμούνται τον εμβληματικό Τζακ Νίκολσον, ο οποίος μια πολύ ενδιαφέρουσα εμφάνιση ως Τζακ Τόρανς.

Η εμφάνιση του Τζακ αποτελούνταν από ένα ένα μπορντό bomber jacket, ένα καρό πουκάμισο και ένα απλό τζιν, τα οποία συνδύασε με ένα ζευγάρι μποτάκια εργασίας. Αν λοιπόν θέλετε να αντιγράψετε το look του Τζακ Νίκολσον στην “Λάμψη”, κάντε κύλιση προς τα κάτω.

Σημείωση: Το τσεκούρι ως αξεσουάρ είναι προαιρετικό.

Burgundy Corduroy Black Shearling-Lined Bud Trucker Jacket


Moorer’s 4004 Wash Jeans


Paul Stuart’s Purple and Olive Plaid-Patterned Sport Shirt


Barbanera Brown Waxed Leather Work Boots with Rubber Sole


Διαβάστε επίσης: Δες πως μπορείς να αντιγράψεις το στυλ του θρυλικού “Ντόνι Μπράσκο”

Share.

Comments are closed.