Την υψηλότερη διάκριση της Γαλλίας έλαβε ο μεγιστάνας της LVMH

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Εκτός από την ανάκτηση του τίτλου του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο, ο πρόεδρος και διευθύνοντας σύμβουλος του ομίλου ειδών πολυτελείας LVMH (Louis Vuitton Moët Hennessy), Μπερνάρ Αρνό, έλαβε την υψηλότερη διάκριση της Γαλλίας για τις εξαιρετικές του ικανότητες.

Την Τετάρτη, ο Μπερνάρ Αρνό παρασημοφορήθηκε από τον Πρόεδρο την Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, με τον Μεγαλόσταυρο της Λεγεώνας της Τιμής στο Μέγαρο των Ηλυσίων στο Παρίσι. Η εκδήλωση της παρασημοφόρησης του έγινε παρουσία πολλών διάσημων προσκεκλημένων, όπως ο Έλον Μασκ και ο Τζεφ Κουνς, αλλά και των πρεσβευτών της Tiffany & Co. Μπιγιόνσε και Jay-Z.

Τα διακεκριμένα μέλη της οικογένειας του Αρνό εμφανίστηκαν επίσης στην εκδήλωση για να υποστηρίξουν τον μεγιστάνα, του οποίου η τρέχουσα περιουσία ανέρχεται σε 205 δισεκατομμύρια δολάρια, καθιστώντας τον το πλουσιότερο άτομο στον κόσμο τη στιγμή που γράφτηκε το άρθρο, σύμφωνα με το Billionaires Index.

Ο 75χρονος Αρνό τιμήθηκε με την κορυφαία διάκριση της Λεγεώνας της Τιμής, η οποία δημιουργήθηκε από τον αυτοκράτορα Ναπολέοντα Α’ στις αρχές του 19ου αιώνα και απονέμεται σε πολίτες και στρατιωτικούς για πράξεις τους και για τις υπηρεσίες τους προς τη Γαλλία. Το βραβείο δεν έχει κανένα οικονομικό όφελος, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Grand Chancery, και θεωρείται “πηγή υπερηφάνειας”.

Ο όμιλος LVMH έγινε η πρώτη εταιρεία 500 δισεκατομμυρίων δολαρίων στην Ευρώπη τον περασμένο Απρίλιο. Η εταιρεία έχει επίσης ανακοινώσει στόχους βιωσιμότητας που περιλαμβάνουν τη χρήση 100% πηγών ανανεώσιμης ενέργειας σε τοποθεσίες και καταστήματα έως το 2026 μέσω του προγράμματος LIFE 360.


Διαβάστε επίσης: Μπερνάρ Αρνό: Όλα όσα δεν γνωρίζατε για τον πιο πλούσιο άντρα στον πλανήτη

Share.

Comments are closed.