Σε δημοπρασία μπαντάνες και αλλά αναμνηστικά του κορυφαίου ράπερ Τούπακ Σακούρ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το 2019, η ιστοσελίδα Gotta Have Rock and Roll δημιούργησε την δημοπρασία “Rock & Roll Pop Culture Auction”, στην οποία περιλαμβάνονται πάρα πολλά αναμνηστικά από διάφορους γνωστούς καλλιτέχνες, όπως ο Μάικλ Τζάκσον, η Lil Kim, οι Beatles ακόμα και ο Bansky. Τώρα, στην δημοπρασία προστέθηκαν ακόμα περισσότερα προϊόντα, μέσα στα οποία συμπεριλαμβάνονται 7 αναμνηστικά του κορυφαίου ράπερ Τούπακ Σακούρ.

Ο Τούπακ Σακούρ, γνωστός και ως 2Pac, κατάφερε να ξεφύγει από τα γκέτο στα οποία ζούσε και πάλεψε για μια καλύτερη ζωή και για ίσα δικαιώματα, ενώ έγινε ο κορυφαίος καλλιτέχνης της ραπ μουσικής παγκοσμίως. Αυτό που τον χαρακτήριζε ήταν οι μπαντάνες που φορούσε συνεχώς στο κεφάλι του, δύο εκ των οποίων είναι διαθέσιμες στην online δημοπρασία, με την πώληση τους να υπολογίζεται ότι θα είναι 2.000 εως 4.000 δολάρια. Οι μπαντάνες ήταν προσφορά ενός πολύ στενού οικογενειακού φίλου του Τούπακ.

© Ron Galella / Getty Images / Ideal Image

Όσον αφορά τα υπόλοιπα αναμνηστικά, υπάρχει μια φωτογραφία Polaroid του Τούπακ με το γκρουπ Outlaw Immortalz, ένας χειρόγραφος φάκελος που περιείχε ένα γράμμα που είχε στείλει ο Τούπακ σε μια γυναίκα με το όνομα Simi Chouhan, μια υπογεγραμμένη φωτογραφία του 1993, ένα δελτίο τύπου της Row Records για το άλμπουμ “All Eyez On Me Book 1 & 2” και μια υπογεγραμμένη απόδειξη ξενοδοχείου. Κάθε αναμνηστικό συνοδεύεται από πιστοποιητικό γνησιότητας.

Δείτε παρακάτω μερικά από τα αντικείμενα που είναι διαθέσιμα. Αν ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε κάποιο, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.gottahaverockandroll.com

Gotta Have Rock and Roll

Gotta Have Rock and Roll

Gotta Have Rock and Roll

Gotta Have Rock and Roll

Διαβάστε επίσης: Γνωστός ράπερ δείχνει την απίστευτη συλλογή του από sneakers! – video

Share.

Comments are closed.